Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak když jsem přemýšlel jestli si tento film pustit nebo ne tak jsem si říkal,že to bude asi spíš pěkná volovina a jediné co mě lákalo byl Paul Walker,ale panečku to teda byl nářez a dobrých 112 minut zábavy i když se našly slabší místa.Hlavně dějová linka s Brendanem Fraserem (Ten mi neseděl skoro nikdy nikde) ,ale zbytek poskládaných příběhu,které se navzájem docela propojovali neměli téměř chybu.První příběh okolo Paula Walkera a spol. je jedna velká ujetá zdrogovaná jízda kde je asi zřejmě cítit ,že si Paul jako jednu bohužel ze svých posledních rolí plně užil a sám film i spolu produkoval.Za maskou se tu objeví i Norman Reedus což bylo milé překvapení,ale dozvěděl jsem se to až z titulku :-).Jinak třešnička na filmovém dortu je zde pro mě jednoznačně příběh s Mattem Dillonem a jeho nekompromisní touha najít unesenou ženu...Dillon poslední dobou ukazuje,že na to stále má a jeho fanoušky zde určitě potěší.Celkově tedy za mě 80 % a čtyři hvězdy. ()

Axis 

všechny recenze uživatele

Známý ksichty, hrozný hlášky, pár mrtvol, nějaký nácci co jsou nacci jen proto že paní domácí hlavního nácka umí dobře vařit, Elvis, buranská sodomoie, holky co mají vlastní klec a jsou na vrcholu. Hroznej pelmel u kterýho vlastně nevím co jsme to sakra viděl a jestli to nebyl jen drogovej sen. Na druhou stranu "Rejža" Kramer do toho nacpal svůj podmanivej styl, prapodivný filtry, zpomalovačky, kamerový parádičky a tak mi je šumák o čem to vlastně bylo. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Odcházím! A víš proč? Protože mám pičku!" Ani se mi nechce věřit, že tohle točili Amíci, páč černý humor, co z toho stříká, bych si tipnul na Anglány (a v jistých chvílích na Australany). Půlka filmu je na tripu, pak přijde romance, do toho vstoupí Ďábel, smrt, armáda nahých ženských ,,zombie" a celé to vrcholí slaďákem od Elvise s neplánovaným ohňostrojem v pozadí. Normální postavy aby člověk pohledal. A výslech Froda je doprovázen slušivým gore. Poprvé jsem vyprsknul, když zhulenci začali válcovat psí hřbitov, to se prostě nedalo. ,,Schwarzenegger je z Australie!" ,,Ne, je z Austrie." ,,To je skoro to samý." ()

movieband 

všechny recenze uživatele

To byla zas jednou nárazovka. A fakt, že vcelku povedená. Možná bych přidal víc humoru nebo to celé minimálně udržel na úrovni povídky se zlodějíčkovskými feťáky a šel bych na plný počet. S takovou je to lehce nadprůměrná sbírka povídek, které kraluje Vincent D'Onofrio, jeho zastavárna a povídka o třech feťácích. Upřímně mě pobavil Paul Walker ve své roli. To sem se dusil celou dobu, co byl spolu s ostatními na scéně a snažili se vyhandlovat trochu toho fetu. Elijah Wood mě svou rolí nijak nepřekvapil Už sem si u něho nějak zvykl, že po Frodovi se objevuje v rolích nějakých úchylů nebo vrahů. Thomas Jane svou roličkou pobavil a Brendan Fraser mě svým Elvisem přiváděl k šílenství. Každopádně se tomu ten nápad a propojenost jednotlivých příběhů upřít nedá. 75% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce humorné predstavenie rôznych absurdných postavičiek, s ktorými zažije divák kopec intenzívnej zábavy. Každá jedna poviedka šlape na niečom inom ale každá jedna tento motív dotiahne až takmer k dokonalosti. Mňa dostala už prvá a potom už išlo iba v zdraví "prežiť" túto excentrickú a zbesilú jazdu absurdností a humorných voloviniek. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o jeden z posledních dokončených filmů tragicky zesnulého herce Paula Walkera, který tragicky zemřel 30. 11. 2013, tedy asi půl roku po premiéře filmu. (x_silver)
  • Film sa natáčal v hlavnom meste amerického štátu Louisiana - v Baton Rouge. (Laslo)

Reklama

Reklama