Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hic sunt leones, chytrolíni. Nedělám si iluze, že film o zfetovaných vidlácích není to pravé ořechové na jemnocitné nitro průměrného ČSFD kritika, přesto všechno je krajně podezřelé, že červený film je v modrých číslech. To už dopředu můžeme vědět, že to bude něco EXTRA. Že to bude nekomerční rozmrdávačka, s takovou dávkou ironie, že Iron man si může akorát na dvorku hrát se svářečkou a přemejšlet o bakelitu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce humorné predstavenie rôznych absurdných postavičiek, s ktorými zažije divák kopec intenzívnej zábavy. Každá jedna poviedka šlape na niečom inom ale každá jedna tento motív dotiahne až takmer k dokonalosti. Mňa dostala už prvá a potom už išlo iba v zdraví "prežiť" túto excentrickú a zbesilú jazdu absurdností a humorných voloviniek. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Odcházím! A víš proč? Protože mám pičku!" Ani se mi nechce věřit, že tohle točili Amíci, páč černý humor, co z toho stříká, bych si tipnul na Anglány (a v jistých chvílích na Australany). Půlka filmu je na tripu, pak přijde romance, do toho vstoupí Ďábel, smrt, armáda nahých ženských ,,zombie" a celé to vrcholí slaďákem od Elvise s neplánovaným ohňostrojem v pozadí. Normální postavy aby člověk pohledal. A výslech Froda je doprovázen slušivým gore. Poprvé jsem vyprsknul, když zhulenci začali válcovat psí hřbitov, to se prostě nedalo. ,,Schwarzenegger je z Australie!" ,,Ne, je z Austrie." ,,To je skoro to samý." ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Něco Tarantina, trocha Ritchieho a hodně Kramera. Ten si částečně vzpomněl na Zběsilý útěk a namíchal brutální černou komedii s notnou dávkou akce a solidní porcí krve. Jednotlivý linie, jejichž nitky se sbíhaly v zastavárně Vincka D´Onofria a Chia McBridea, se mi líbily bez výjimky a to nejen díky tomu, že při jejich tvorbě někdo přemejšlel, ale taky kvůli hercům Ti byli parádní. Fraser jako falešnej Elvis? Proč ne? Walker s Rankinem coby dvojice nacistickejch smažek neměli chybu. A co Dillon prováděl s Woodem? Na závěr jsem si zakrákoral Amazing Grace a teď si můžu jít lehnout s přiblblym úsměvem, kterej mívam po lehce nadprůměrnym sexu. 95% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film, vyděl jsem už i lepšejší, ale i tak se dá íct, že je dobrý. Smál sem se moc, ale ne zas tak, takže dám 4. Molh bich dát pět, ale nemislím si, že to je na tu pětku. Moc se mi líbyly všichni herci, ale ne zas tak moc. Jestly někdy bude durhý díl, určitě mu tu pětku dám. Líbyl se mi i scénář, režie a hudba, ale ta o trochu míň. Takovích filmů bi mohlo bít i víc, třeba jednou bude. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Film sa natáčal v hlavnom meste amerického štátu Louisiana - v Baton Rouge. (Laslo)
  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)

Reklama

Reklama