Reklama

Reklama

Jeepers Creepers

  • USA Jeepers Creepers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trish a její bratr Darry se vrací z univerzity domů. Jejich trasa vede přes jeden zapadákov za druhým. Už jsou na cestě pěkně dlouho, když si Darry všimne podezřelého pohybu v okolí starého opuštěného kostela. Jakoby se někdo něčeho ve spěchu zbavoval. O kus dál stojí stará šedá dodávka. Darry a Trish si nechtějí nic domýšlet a raději sešlápnou plyn. O chvíli později se ta zvláštní rachotina řítí za nimi. Po několika nárazech jsou vytlačeni ze silnice a se srdcem bijícím hrůzou jen sledují oblak prachu, který stoupá za mizející dodávkou. Možná to byla jen náhoda. Skutečně? Darry se rozhodne vrátit zpět na ono místo. Ze země trčí široké potrubí a Darry se přes Trishino varování spustí dolů. Jeho objev odstartuje hysterický boj o holý život, do kterého jsou nakonec zapojeni všichni obyvatelé městečka. Jen starý gramofon si vesele prozpěvuje hodně starou písničku. "Jeepers, Creepers..." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejhorších filmových zážitků. Není to strašidelné, není to odporné, není to slané ani mastné. Já tedy od filmu, který si vůbec může říkat horor, očekávám podstatně víc, než nic. To monstrum, co slyší na písničku, je neskutečně pitomé... a kdyby to bylo aspoň směšné, ale není - je to spíš k pláči, že se tohle vůbec někomu zrodilo v hlavě. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Jeepers Creepers je film, který si na nic nehraje a potom mile překvapí!! Vše začíná klidně, když se dva sourozenci vracejí domů, ale pak na silnici narazí na někoho, kdo má stáre hnusné auto, jenž jezdí děsně rychle na to jak vypadá. Potom sourozenci vidí jak temný člověk haže zkrvavené těla do roury a tak v tom začnou štourat a to byla velká chyba!! Prosté a jednoduché. Docela zajimavý scénář a troufám si říci, že i originální. Velmi se mi líbilo, jak jsem prvních zhruba 60 minut vůbec netušil, co je ten člověk, který házel ty těla zač, až pak jsem zjistil, že je to monstrum. Film má skvělou atmosféru a docela i strašidelné scény při kterých jsem ani nedýchal. Z hereckých výkonů mne zaujal pouze Justin Long, který hraje ze všech nejlepé, protože ostatní herci stojí opravdu za nic. Velmi dobrý horor a právem zasloužené 4*! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Trish a Darry moc sympatií nepobrali, a tak vcelku brzy je člověku jejich osud lhostejný. Ba co víc, s postupujícím dějem jsem se těšil, jak budou oba zmasakrováni. Podzemní místnost připomíná svatyni, která jakoby sem vpadla od Daria Argenta. Vrány, kočky a ti co nevěří, ale brzy zjistí, jak se mýlili. Scéna s policajty na noční silnici je jednou z nejlepších, byť ukázáno je toho co nejméně. Vůbec tenhle monstrhoror si na drsné gore příliš nepotrpí, i když nejen na létající hlavy dojde. Sází totiž více na atmosféru. Ač má moderní vizuál, příběhově je jak z osmdesátých let, což je fajn. Konec si rozhodně zaslouží pochvalu. Hodnocení ponechávám, ačkoli před lety jsem byl spokojenější....ovšem srovnáním s nejnovějším JC je tohle paráda. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"...Jeepers, creepers. Where'd you get them peepers? Jeepers, creepers. Where'd you get those eyes? Gosh oh, git up How'd they get so lit up? Gosh oh, gee oh How'd they get that size?..." Pozor vážení, keď niekedy niekde započujete túto starú pieseň máte to už zrátané. Ide totiž po vás desivé monštrum, ktoré sa pred ničím nezastaví, pokiaľ vás nedostane. Nikto vám nedokáže pomôcť. Nedá sa mu ujsť, ani sa schovať. Máte proste pekelnú smolu. Song "Jeepers Creepers" je vašim umieračikom. Oznamuje vám, že čoskoro sa stanete potravou krvylačnej príšery. Čaká vás nepekná, bolestivá smrť. Je to kruté, ale inak to dopadnúť nemôže. https://www.youtube.com/watch?v=1Obv-a0M7F4 **** ()

Redlum 

všechny recenze uživatele

Vsechno zacalo tak idylicky - hutna atmosfera, dobra rezie, sympaticka ustredni dvojice...ale po chvili se to cele zvrtlo v cistou vyhlazovacku. Cim vice casu na platne "Creepers" stravi, tim vice film sklouzava do nudne polohy (coz je trochu paradoxni). I kdyz je monstrum z dalky vcelku desive (miluji kombinaci rozervany kabat, sedive vlasy a kloubouk), pri blizsim pohledu vyvola spise pousmani. Priznam se, ze jsem cekal vic... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (28)

  • International Horror Guild ocenil snímek cenou IHG v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Keď Darry (Justin Long) padne cez železnú rúru dole do podzemia kostolu, nikde v jeho okolí nie je ani jedno telo. Nedáva to však zmysel, pretože niekoľko sekúnd pred tým hádzal Creeper do diery telá zabalené v bielej plachte. Logicky by teda mali ležať dole na rovnakom mieste, kam dopadol Justin Long, no nie sú tam. Všetky mŕtvoly sú pekne poukladané na stole, niekoľko metrov od miesta dopadu. (tXtX)
  • Keď Darry (Justin Long) padal železnou rúrou do podzemia kostolu, jasne vidíme v spomalenom zábere, ako dopadá na chrbát otočený tvárou k otvoru. Takto ale pochopiteľne dopadnúť nemohol, lebo sa dole šúchal po bruchu. Logicky teda musel pristáť na hrudi alebo na hlave. (tXtX)

Reklama

Reklama