Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Po výborném Soumraku mrtvých a dobrém Doghouse jsem se těšil na další britskou zombie ujeťárnu, bohužel Cockneys vs. Zombies nakonec docela zklamali. Tedy ne, že by zde nebyl onen typický anglický humor (scéna s důchodcem, co ho "nahání" zombáň, byla libová, stejně tak bitka zombie hools West Hamu proti Chelsea), ale jako celek to na mě působí poněkud nedotaženým dojmem- na horor málo krve a napětí, na komedii málo fórků. Propadák se nekoná, ale žádná pecka taky ne, silnější 2* ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zombies horor-komedie, jak jinak než z Velké Británie. Není to úplně dokonalé, místy předvídatelné, ale pořád děsně vtipné a zábavné. Film obsahuje momenty, u kterých se sdrečně smál desítky vteřin. Někdo tady psal, že parta důchodců působila trapně - to je nesmysl. Naopak právě tohle dalo filmu daleko větší humorný potenciál, než nějaká bankovní loupež (např. scéna "úprku" dědka s chodítkem před "zdrhajícími" zombies). Dávám 4*, protože na Zombieland to nemá, ale britským starším sourozencům se to rovnat může. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená hororová komedie se spoustou dobrejch nápadů.A musím přiznat,že důchodci mi byli sympatičtější než ta mládá banda.Takže podle mě je to lepší než Doghouse ale nedosahuje kvalit Soumraku mrtvých ani (pro mě kurevské překvápko)Juan de los Muertos.Každopádně jedna z těch lepších hororovejch komedií.Doporučuju. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Další dobrá hororová komedie. Zombieci proti důchodcům, to tu asi ještě nebylo. :-) Délka filmu je volena také velice střízlivě. Sice jsou tu jisté nedomyšlenosti (na co si nechávat rukojmí, když vypukla zombie apokalypsa?), ale v tomto typu filmů na tom stejně nesejde. Pokud máte rádi tento žánr, tak se určitě pobavíte. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tie britské komediálne zombárne asi ani nemôžu sklamať a keď si to porovnám s ďalšími úspešnými kúskami (Súmrak mŕtvych, Doghouse, dokonca americký Zombieland), toto je asi jediný film, pri ktorom som dlho uvažoval nad plným počtom. Tvorcovia by ale museli ešte viac pridať na krvilačnosti, aby som bol úplne spokojný. V každom prípade strčiť do toho vitálnych dôchodcov bolo to najlepšie, čo sa tu dalo vymyslieť. Dokonca by som privítal, keby dostali stopercentný priestor, lebo tých skečov s nimi mohlo byť ešte omnoho viac. Zvláštne, taká jednoduchá banalita, a ešte to nikoho nenapadlo. Scénka s miminom či "šprintujúci" dedko s vozíčkom ma však pobavili ako už dlho nič, čoskoro si dám určite s radosťou repete. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)

Reklama

Reklama