Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Nelze než pochválit, že zde jsou zombie opravdu ty staré známé pomalé mrchy a ne, jak bývá poslední dobou zvykem, mutanti co běhají rychleji než jamajští sprinteři a skáčou výš jak ruští výškaři. To dokážu ocenit, ačkoli celkově mám k zombie filmům spíš chladný vztah a rozhodně nemůžu být považován za milovníka a znalce žánru. Zde jsem udělal výjimku a to hlavně vzhledem k očekávání špičkového britského humoru. Ten se dostavil, bohužel ale v mnohem menší míře než bych rád, a tak jsem se několikrát přistihl, že se docela nudím. Hluchá místa snímek nejvíc sráží a právě proto: 60 %. Oblíbená část- jedna z nejlepších pěších honiček v historii kinematografie ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Další dobrá hororová komedie. Zombieci proti důchodcům, to tu asi ještě nebylo. :-) Délka filmu je volena také velice střízlivě. Sice jsou tu jisté nedomyšlenosti (na co si nechávat rukojmí, když vypukla zombie apokalypsa?), ale v tomto typu filmů na tom stejně nesejde. Pokud máte rádi tento žánr, tak se určitě pobavíte. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

K filmům se zombíkama začínám mít už docela averzi,protože se snad nedá tohle téma natočit jinak,než komediálně,nebo jako parodie.Neznám žádnej zombie film,kterej by byl napínavej,strašidelnej,žaludek mi to taky nesvírá,tak co vlastně.No tohle dílo ve mě vyvolalo hovno,a já asi už všechny zombie filmy nechám pro jiný.20%. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Vlastnit rozsáhlý komplex s kohortou zombíků na golfové hřiště a klusat si to po něm s gangem luxusních japonských štětek, třímaje nablyštěnou M4ku a šestipalcový lovecký nůž, je sen každého mladého nadržence, jehož organismus se nadobro přejedl Left 4 Dead. Jenomže umounění krátkozrací nerdi ve svých přesvícených podzemních doupatech ne a ne ten podělaný virus namíchat a člověk si tak musí svou krvelačnost filtrovat na sračkách tohoto ražení. Jsem názoru, že se tento nádherně podřadný žánr odpotácel do prdele ve chvíli, kdy Romero začal ony ladné věrohodné stříkance krve s roztomilými latexovými žmolky mozku a sádrovými úlomky lebky kombinovat s tím placatým digitálním zvratkem, jenž se divákovi natrvalo vypálí do sítnice. Přeci, když otec zakladatel roztáhne půlky této laciné náhražce, ukrutnosti, tofu mezi násilím, tak se jeden nemůže divit, že se to uchytí u kdejakého prosťáčka z londýnského předměstí a ten si tím pak našťouchá film k prasknutí. Těch odporných digitálních šplouchanců krve je tu víc, než spermatu na ksichtě Asi Akiri za celou její kariéru, nechybělo málo a můj zrakový nerv se samovolně odškrtil, aby to už dál nemusel snášet, ale hlavně se nenechte zmýlit myšlenkou, že zbytek filmu není naprostá sračka, protože vás můžu ujistit, že něco tak hloupého, nevtipného a laciného mi už dlouho nezavraždilo odpoledne. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ typicky britský humor je na môj vkus príliš suchý a skoro až trápny, okrem pár zábleskov. Scenár samozrejme tiež nemôže byť oporou, ale sklamali ma aj herci. Ak sa tak tí senilní ľudia dajú nazvať. Existujú rozhodne lepšie filmy z tohto žánru, toto je skôr ako paródia a preto film nikomu nedoporučujem. Určite neočakávajte veľa, prakticky len taká kratochvíľka na dlhý zimný večer. Celkom nuda a sklamanie, pretože som fanúšikom zombie filmov. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama