Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Vlastnit rozsáhlý komplex s kohortou zombíků na golfové hřiště a klusat si to po něm s gangem luxusních japonských štětek, třímaje nablyštěnou M4ku a šestipalcový lovecký nůž, je sen každého mladého nadržence, jehož organismus se nadobro přejedl Left 4 Dead. Jenomže umounění krátkozrací nerdi ve svých přesvícených podzemních doupatech ne a ne ten podělaný virus namíchat a člověk si tak musí svou krvelačnost filtrovat na sračkách tohoto ražení. Jsem názoru, že se tento nádherně podřadný žánr odpotácel do prdele ve chvíli, kdy Romero začal ony ladné věrohodné stříkance krve s roztomilými latexovými žmolky mozku a sádrovými úlomky lebky kombinovat s tím placatým digitálním zvratkem, jenž se divákovi natrvalo vypálí do sítnice. Přeci, když otec zakladatel roztáhne půlky této laciné náhražce, ukrutnosti, tofu mezi násilím, tak se jeden nemůže divit, že se to uchytí u kdejakého prosťáčka z londýnského předměstí a ten si tím pak našťouchá film k prasknutí. Těch odporných digitálních šplouchanců krve je tu víc, než spermatu na ksichtě Asi Akiri za celou její kariéru, nechybělo málo a můj zrakový nerv se samovolně odškrtil, aby to už dál nemusel snášet, ale hlavně se nenechte zmýlit myšlenkou, že zbytek filmu není naprostá sračka, protože vás můžu ujistit, že něco tak hloupého, nevtipného a laciného mi už dlouho nezavraždilo odpoledne. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Prvoplánově předvídatelný žánrový kousek bezostyšně konstatuje svůj centrální a také bohužel jediný nápad už samotným titulem. Na sestřihání řízného traileru je tu toho dost, ale na soudržný film prachbídně málo Postavy se plahočí od jedné teoreticky vtipné scénky ke druhé, ale vše je tak přímočaré, že se v záplavě očekávaných point a vtípků utápí i ta hrstka neotřelých vtipů. Všechno je tak strašně moc british a East-End, až to působí zoufale nuceně jako nějaké turistické video, nebo prostě jen další laciná žánrovka, která si užije sezónní koloběh na žánrových festivalech a pak zapadne do zapomnění. Porovnávat tohle se "Shaun of the Dead" je stejné, jako podobně poměřovat libovolný titul z každoroční záplavy poloamatérských zombie-videobraků s prvními třemi zombie-filmy George A. Romera. 5/10 ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok si zaslúži potlesk a tak hneď začiatok ma zaujal ale aj tak som bol nedôverčivý čo s tohoto snímku vzíde.Ako komédia neuveriteľné svieže a fakt som sa neskutočne bavil.Keď išli na ten záťah a začali priberať ľudí už som vedel že to dobré neskončí,lebo tak rozdielny ľudia nemôžu spolu vychádzať a pritom sa nezabiť.Zlez zo mňa ty šialená suka,mam rád filmy ktoré sa neserú s dialógmi a to je aj tento počin.Len nechápem prečo sa to vola dôchodcovia vs.zombie keď tam sú dôchodci ale v hlavných rolách by som ani napovedal.Veľmi vydarený zombie film ktorý si nič nerobí z príbehom a ani z dejom.A Mental no to bol iný šialenec ale bavil ma najviac.Tento film disponuje veľmi veľkou sebairóniou a slušnými hláškami ako napr.Nesprávna noha ty idiot,SOM VEĽMI MILO PREKVAPENÝ. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, bohužel. Neurazí, nenadchne. Pár scének pobavilo velmi dobře, ale jinak to je stále ta samá písnička. Na světě je už oficiálně nový subžánr - "britská zombie komedie" (u mě stále vede Doghouse). Pokud je to pro někoho první film v tomto subžánru, tak se mu asi bude líbit víc, pro otřelé fandy to asi nebude nic moc nebo právě naopak si to užijí a to v případě jsou-li zombie jejich život. Jinak taky chválím úvodní titulky. 55% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

*** a půl. V rámci možností Zombie žánru svým způsobem originální snímek, který mi připomínal známější Soumrak mrtvých. Film jsem zhlédla v originálním znění, takže jsem si mohla užívat úžasného britského akcentu celého hereckého ansámblu, zejména však Rasmuse Hardikera. Ten kluk byl kurňa zatraceně dobrý:) Cockneys vs Zombies nabízí vydařenou britskou podívanou, v níž se dokazuje, že i letití senioři se dokáží se Zombie apokalypsou vypořádat po svém. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno