Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Potencial byl velikej, jednotlivy slozky jsou paradni, ale bohuzel jako celek to moc nefunguje. Hlavni particka jsou sice sympataci, ale chovaj se jak naprosty dementi, takze to kolikrat i nasere. Je tu prijemna zmena oproti podobnejm druhum filmu, nemame tu nejakou hromadu zombiku, pouze zmutovany zensky a s maskama si tvurci fakt vyhrali, nektery jsou teda ultimatni kousky. Foru a hlasek tu je spousta, bohuzel zafungujou jen nektery a celej film by moh mit trochu sviznejsi tempo. Ale hodne zachranuje brutalita, nic, z ceho by se clovek zeblil, ale mozky, streva a litry krve si uzijete dosytosti. Takze celkove jsem se bavil, ale stejne jsem se nemoh zbavit dojmu, ze to mohlo bejt jeste lepsi. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak to mě zas něco pobavilo. Místama mi to ale přišlo až zbytečně moc vtipný, jenom aby proběhla nějaká hláška nebo něco. Nevadí, nenudil jsem se. Hodně originálních smrtí a narážek na ženskou rasu. Není to moc na to vzít do kina holku na rande. Mimochodem, v roli Mikeyho maník z videoklipu Invaders Must Die od Prodigy (Noel Clarke). ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

To začiatočné zoznamovanie sa s hlavnými hviezdami bolo veľmi slušné spracované.Presne takýto štýl humoru vyhľadávam a mám rád.Gore tu je a vo veľmi silnej dávke.Čakal som všeličo ale toto nie a tak ma to prekvapilo v dobrom zmysle.Neholdujem Britskému humoru ale tento film je aj v tomto vynikajúci a konečne som sa schuti zasmial na ináč suchom Britskom humore.Tak nadržané a tak akčné zombie som hádam ani nevidel.K tomuto snímku som sa dostal náhodou a môžem povedať že mi bolo cťou spoznať ho.Stále sa tam niečo deje a vôbec som sa nenudil,lebo každé troška nudnejšie miesto je potom zaplnené akčnou jazdou.Je nás menej a nemáme zbrane ale sme nasraný,takže tam nabehneme trocha negalantným štýlom-to je úryvok s filmu ktorý ma pobavil. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Údajně se mělo jednat o komedii. Ovšem komedii si představuji jako něco u čeho se alespoň 1x zasměju. Tady se bohužel nepoštěstilo, neboť je jedná o film hodně trapný. Partička strašně nesympatických Anglánů, kteří nenávidí ženy jede na výlet do městečka, kde zrovna čirou náhodou je pár desítek kanibalisticky laděných zombie žen. Asi bych se zde nebál ohnat odpadem, protože tento film je opravdu nepovedený, a to naprosto po všech stránkách. Dost velká nuda i zklamání. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Evil Aliens se mi líbilo víc, taky to bylo vtipnější, ale i tak Doghouse rozhodně není špatným filmem, pobavit dokáže (když ne nahlas tak minimálně několika pousmání), je v něm pár zajímavých nápadů (i když teda v Evil Aliens jich bylo víc), hlavní hrdinové jsou celkem sympatičtí a až na pár chvil, kdy se to táhne a utnutý konec se na to i dobře dívá. Taková příjemná blbůstka, kterou nesmíte brát moc vážně (jako někteří uživatelé tady). Za zhlédnutí to rozhodně stojí, ale na víc jak hezké 3* to nevidím. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama