Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Partička sympatických truhlíků vyloupí banku, mezitím ale Londýn postihne zombie nákaza, takže se nějak musí probít z města. Nijak extra vtipná a zbytečně ukecaná rádoby komedie, kde uchechtnutí vyloudí jen pár situací (např. "honička" zombie vs. důchodce, rowdies), se ke konci zvrhne v jednotvárné odstřelování davů nemrtvých, které už jenom nudí. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Opravdu zdařilý britský pokus o zombie komedii ve stylu Shaun of the Dead - sice to není zdaleka tak dobré jako velký vzor, ale rozesmálo mě to nahlas hned několikrát, a nic jiného od komedie ani nečekám. Jsou tam scény, co fungujou prostě parádně, a můžete se na ně klidně dívat znova a znova, ale bohužel i poměrně hodně dost upracovaných gagů, které ve snaze být co nejvíc cool vyšumí spíš do trapna. Jasně, od filmů tohoto typu nečekám nějakou extra logiku, ale pokud to neni crazy komedie (což není) tak scéna jako zombie s kovovou destičkou v hlavě a její komplikovaná likvidace, nebo odpoutání lodi, působí prostě divně. A je na tom hrozně vidět, jak autoři měli vizi nějakého vyvrcholení scény, ale prostě se jim nepodařilo najít způsob, jak k němu dojít vtipně a nenuceně. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další Soumrak Mrtvých se ani tentokrát nekoná.Nemá to tu lehkost a většina fórů je dost těžkopádná a má špatné načasování, dost mi to připomínalo Zombieland....má to svoje hodně dobré momenty, ale je to nevyvážené a místy zdlouhavé, což je při stopáži 85 minut prostě na přesdržku :D Alan Ford je ultimátní mother fucker dědek a scénka s ´´hooligans´´ mě položila asi na 5 minut, ocenit se musí i solidní dávka brutality.Jinak bohužel nejde o nic převratného a těch průměrných filmů je poslední dobou až hamba.Jako by režisér vždy vymyslel 3 kulervoucí scénky a kolem nich potom napíše nudnou vatu, kterou musí mezi scénkami zaplnit filmový materiál, což Shaun of the Dead nemusel, protože ten měl smyslu plný děj a celkový koncept tak promakaný, že je stále i po těch letech jedinou dobrou a 100% parodií na zombie, které sou tak debilní, že si nesazlouží nic jiného, než-li parodovat.60%. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

*** a půl. V rámci možností Zombie žánru svým způsobem originální snímek, který mi připomínal známější Soumrak mrtvých. Film jsem zhlédla v originálním znění, takže jsem si mohla užívat úžasného britského akcentu celého hereckého ansámblu, zejména však Rasmuse Hardikera. Ten kluk byl kurňa zatraceně dobrý:) Cockneys vs Zombies nabízí vydařenou britskou podívanou, v níž se dokazuje, že i letití senioři se dokáží se Zombie apokalypsou vypořádat po svém. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Nelze než pochválit, že zde jsou zombie opravdu ty staré známé pomalé mrchy a ne, jak bývá poslední dobou zvykem, mutanti co běhají rychleji než jamajští sprinteři a skáčou výš jak ruští výškaři. To dokážu ocenit, ačkoli celkově mám k zombie filmům spíš chladný vztah a rozhodně nemůžu být považován za milovníka a znalce žánru. Zde jsem udělal výjimku a to hlavně vzhledem k očekávání špičkového britského humoru. Ten se dostavil, bohužel ale v mnohem menší míře než bych rád, a tak jsem se několikrát přistihl, že se docela nudím. Hluchá místa snímek nejvíc sráží a právě proto: 60 %. Oblíbená část- jedna z nejlepších pěších honiček v historii kinematografie ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)

Reklama

Reklama