Reklama

Reklama

Na Štědrý den večer do kostela vstoupí ten nejnepravděpodobnější návštěvník, nájemný vrah (Kiefer Sutherland), a míří ke zpovědi. První věc, kterou knězi (John Hurt) poví, je, že včera zabil muže. Druhá je, že se zabíjením živí. Třetí, že pokud jej nevyslechne, zabije znovu. A tak služebník Boží naslouchá. (Suzie05)

Recenze (98)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Seriál, film, pri ktorom si vytrháte od nervov vlasy, prídete na dobré myšlienky, prejdete z nich na zlé a prijmete ich za svoju pravdu. Herecké výkony ktoré vás roztrhajú, dialógy, už tak malú stopáž skrátia o polovicu a po hodine nechajú sklamane rozmýšľať, prečo to nemá hodinu naviac. Komorná, geniálna miniatúra. 100% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Za hodinu se tenhle příběh stihl tak moc neočekávaně zvrtnout, že jsem ke konci opravdu jen čuměl. Geniální práce s gradací, možná to na diváka rozkouskovaně fungovalo ještě úplně jinak, než když jsem to já sledoval v kuse a herecké výkony ústřední dvojice jsou opravdu bomba. Neuvěřitelný televizní zážitek! ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Svým formátem unikátní projekt, který nemá čas nudit. Ten, kdo při sledování 24ky toužil po tom, aby Jack proložil lámání kostí drsným slovníkem, dostane v podobě Confession pořádné zadostiučinění. Čím dál tím víc se však hraje na psychologickou strunu a nedá se říct, že by v posledních dílech chyběla jakákoliv akce. Jako vždy excelentní Kiefer, John Hurt tu hraje druhé housle a spíše jen kňučí a koulí očima jako smutný pejsek. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Víceméně trochu předvídatelné. Jak konec 8. dílu (tušila jsem tak díl zpátky), tak konec 9. dílu (tušila jsem skoro od prvního dílu)... každopádně to nic nemění na promyšlenosti a skvělém představení pomíjivosti života, manipulováním mysli, pocitů a chování v životě v jeho nejčistší podobě - na prahu života a smrti. Prvních 5 dílů nejsou nic moc, ale závěr to vynahrazuje. Navíc dokonalý rozuzlení, a ta vina, popírání, soucit, volba... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jednoducho dialógový masterpiece. Kto koho vlastne spovedal?... Zaujímavé a geniálne prepracované v každom smere - po technickej, obsahovej aj logickej stránke. Len málo filmov ponúkne takú guľometnú paľbu brilantných myšlienok na tému náboženstva a viery, ba čo viac, tento k tomu pridá aj niečo navyše - pekný, emotívny bonus v podobe šikovne vymysleného záveru. Ja nemám čo dodať, jedine toľko, že ľutujem iba to, že to bolo také krátke. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama