Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Chyba tohohle webseriálu je jen v tom, že epizody jsou prostě moc krátké :). Akční scény jsou totiž svižné, herci velmi sedí, teda hlavně pokud jde o Jaxe, ale Sonya i Kano si s tím poradili docela dobře a Strykera mohl hrát prakticky kdokoli. To hlavní ale je, že i v těch deseti minutách se vždycky najde nějaký detail co potěší nebo připraví půdu pro nějaká očekávání na příště pro fanoušky Mortal kombatu (jiný člověk by si toho totiž asi nevšiml) a to je dobře :). Takže prostě vždycky je škoda jenom když uběhne těch deset minut (píšu po kouknutí na dvě epizody), protože uběhnou fakt rychle a navnadí fanoušky moc :). /////// Třetí epizoda zábava :). Zase detaily pro fanoušky a tentokrát navrch ještě trochu navnadění na to jakým směrem by se vlastně celá série mohla ubírat. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Kevin Tancharoen REBIRTHom slušne zaujal a LEGACY mal potvrdiť, že na celovečerák má, lenže 10min epizódky šírené netom sú zatiaľ k uzúfaniu bez nápadu. Scenárista videohier MORTAL KOMBAT Ed Boon by mal okamžite dostať výpoveď a naopak by sa do týmu hodil nejaký slušný choreograf súbojov, keď už seriál vsadil len na akčnú kartu a atmosféru Rebirthu nehal tatam... ()

Reklama

aslavey 

všechny recenze uživatele

1.série: Krásně jsem si zavzpomínal na první Mortal Kombaty na prehistorických počítačích. A zapojení tématu do současnosti je fajn nápad. A velké plus za souboj Sub-zera se Scorpionem v posledních 2 dílech. Přesně podle videohry, až mi slza ukápla :) 2.série: Ale po druhé sérii musím jednu hvězdu stáhnout. A to minimálně. Konečně má přijít turnaj a skoro všechny díly se jen blbě a bezmyšlenkovitě kecá. A Casper Van Dien? "Really?" Aspoň ty fatality mi udělaly radost. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě mě mnohem víc bavily ty řeči o souboji, než samotný souboje, které nejsou rozhodně špatné, ale na Mortal Kombat poněkud realistické a nudné. Je na nich prostě vidět malý rozpočet, a ani herci nejsou očividně moc pohybově zdatní. To je pak jak nebe a dudy, když v posledním díle cvičí Dacascos, který se jako jediný nemusí spoléhat na zručného kameramana. Jako ukázka toho, kam mohl Mortal Kombat jít, je to určitě zajímavá odbočka. Tancharoen v jistých směrech talent předvedl a jako normální seriál bych si to dokázal představit, jako celovečerní film ale ne. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Pořád to vypadá dobře, i když Rebirth se mi líbil mnohem víc. Tady se mi nejvíc líbili úvodní díly a nejvíc jsem trpěl u Kitany. Ty závěrečné díly už mě tolik nepřesvědčily. Uvidíme co bude se bude dít dál a jak dopadne případný film. Nevypadá to s ním úplně špatně. Když se podaří poskládat taková jména jako Michael Jai White nebo Lateef Crowder. Nebránil bych se přidání třeba Scotta Adkinse. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • První epizodu, která byla vydána na YouTube, zhlédlo během prvního týdne 5,5 milionů lidí. Pátou epizodu už za pouhé dva dny vidělo 20 milionů lidí. (NiaWolf)
  • V karaoke baru zazní píseň „Relax“ od Frankie Goes To Hollywood. (Duoscop)
  • Celý seriál měl mít realistický základ bez kouzel, ale po konzultaci s tvůrcem MK Edem Boonem byla kouzla přidána. (NiaWolf)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama