Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (202)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ak vyčerpáte svoje prostriedky, prídete o prácu alebo vám zabavia dom či auto. Jednoducho sa rozhodnite tomuto svetu nič nedarovať a ani za nič nezaplatiť a dostanete sa presne tam, kam sa dostala naša partička kamarátov. Herecké obsadenie: Síce týchto holandských dementov nepoznám ale ich ksychty sadli ako riť na šerbeľ. Prevedenie: Ide o veľmi nízkorozpočtovú holandskú komédiu, ktorá sa na nič nehrá a predkladá nám svet biednej lúzy bez pozlátka a tak ako ju poznáme iba s nenormálnymi hláškami a vyhrotenými situáciami. Pocity: Scénka s nagetkami a zastreleným nacistom sú legendárne a vždy si ich rád pripomínam. Najzábavnejšie na tom je ale to, že ma tento film bavil iba so slovenským dabingom a nijakým iným, ani pôvodným. Pridaná hodnota: Bláznivá komédia plná bláznivých rozhodnutí. 92% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Pořádnej buranskej mazec. "New Kids Turbo" přináší pohled na dobu ekonomické krize optikou dědičně zdegenerované předměstské bílé lůzy ujíždějící na muletech, šusťákovkách, pivku, tuzingu a disco technu. Neskutečná hulvátská řachanda pojatá v tradici "Ženatý se závazky" neboli inteligentní satiry nenápadně schované v hávu tupé zábavy pro masy (jen tady se víc blije, fluše, masturbuje a střílí). Po famílii Flodder (aneb "Špindírovi") má Nizozemsko další sofistikovaně lidový fenomén vytvořený inteligenty pro inteligenty i lopaty. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

RICHARD BATSBAK, ROBBIE SCHUURMANS, RIKKERT BIEMANS, BARRIE BUTSERS a GERRIE van BOVEN. 5 LIDÍ BEZ PRÁCE A SOCIÁLNÍCH DÁVEK – NEBEZPEČNÍ PODVODNÍCI NEBO OBĚTI KRIZE?..... /// (Jména, která si budu dlouho pamatovat!)...... Uff, tak tohle byla hovadina!!!! Tolik negramotů pohromadě (ve filmu) jsem ještě neviděl. Humor pro retardovaný? NO A CO! Často jsem se tlemil a to střízlivej! (mít tak dvojku v žíle...to by byla jízda!) Pět dementů a zbytek (např. policajti) se je snaží trumfnout! Hodně debilního humoru, ale taky dost dobrejch nápadů. Tohle není Rubber, tohle je skutečný! (ale no tááák...já vím...ty prášky jsem neměl přestat brát...). Ale hlavně, HLAVNĚ že je tady happy end (vlastně několik!) a jeden kamioňák! (honk! honk!) PIČOVINA, JAKOU SVĚT NEVIDĚL! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím jestli jsem nenormální. 2.) Jsem zvědavej na nejstrašlivější sex po telefonu. 3.) Jsem řidič kamionu. 4.) Chci vidět psa, kterej ne a ne umřít. /// PŘÍBĚH ** HUMOR **** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Fajn Příjemná Oddechovka.. Při které se dá opravdu Zasmát a né jen na chvíli.. Celou dobu se tam řve Píčá, Buzík.. Spousty sprostých Slov.. Příjde řada i na Brutalitu, která je povedená!! Je jasný, že film má malej Rozpočet.. Hlášky Scénář vymýšleli Studenti.. Je to jen pro určenou Věkovou Kategorii.. Hodně slušná komedie.. Možná i můj První Nizozemský Film, Flámy o tom, že v Holandsku Žijí pouze Tlamy jsou pravdivé!:) ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo? Pár křováků ztratilo práci, tak si řekli, že budou vybírat sociální dávky. Mysleli, že dostanou sta tisíce ale to se mýlili, když jim došli prachy a úřad jim další dávky zatrhnul, tak se nasrali a usmysleli si, že už nikdy nebudou za nic platit. Tím rozpoutali nepokoje a toho si všimla vláda a rozhodla se, že na ně hoděj bombu. A to je asi tak celej příběh. Je to totální nechutná, dementní uplně o hovně komedie, která je ale příšerná prdel! Takhle jsem se už dlouho nezasmál. V tom filmu jde totálně o hovno, ale ty hlavní představitelé jsou prostě boží! Větší hovada do toho filmu dát nemohli. Z policajtů a vlády tam udělali naprostý kokoty, který se střílej navzájem a házej bomby na jiný města. Prostě příšerně vtipná komedie, která ale neosloví rozhodně všechny. Za mě 80%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)

Reklama

Reklama