Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (202)

mm13 

všechny recenze uživatele

Dávam triezve štyri, každopádne jedna z najpoctivejších píčovín čo som kedy videl. Vlastne si narýchlo spomeniem iba na Terror Firmer, a ten prosím pekne platí za etalón poctivých píčovín. Hlavne sa mi rátalo, ako boli vo finále uzavreté všetky dejové a vzťahové línie, na to sa často vybodnú aj oskarkové kalibre. Palec hore! ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejdementnější film, co jsem v životě viděl a kdybych se na konci smál stejně jako v jeho první polovině, je pět hvězd jasných. Což nic nemění na tom, že jsem se s nepříčetností retarda smál hodně často. P.S. Asi bych tu pátou fakt střelit měl, když vidim ty pohoršený křupany, kteří se timhle filmem nechali nachytat s gatěma u kotníků. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na rovinu je třeba říci, že jde o děsnou ptákovinu, kterou jsem chtěl prvních 20 minut stále vypínat. Parta dementů však nakonec rozpoutá řízné peklo, před kterým podobně blbé filmy ze zámoří blednou. A tam, kde dávají Amíci pot, sliny a sperma, tam dávají Holanďani krev. Ne že by si tu někdo neodplivnul, neublinknul či nepohodil lejno na zeď, ale přeci jen - kulky lítají, krev stříká, prstík ucvaknutý nůžkami, pejsek s hlavou rozdrcenou gaučem a pak ta všudypřítomná auta, co stále někoho zběsile odváží na přední kapotě. Zkrátka je to tak blbé, až místy veselé. A ve chvíli, kdy si říkáte, že zašli nějak daleko, že se do bojů zapojuje i bývalý nácek, co má uniformu od Goebbelse a sklep plný zbraní a vlajek se svastikou, tak z toho elegentně vybruslí v momentě, než bys řekl HH. Snad jen mohli přidat o něco více zvráceného sexu, ale i bez něj to jde. V závěru se ovšem divák dočká i malebného pozadí...čím je tedy řečeno, že je to všechno prostě prdel... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nekorektní,brutální a úchylná "komedie" o partě Holandských vidláků v šusťákách,co poslouchaj disco rave z devadesátejch, hulej,chlastaj pivo a jelikož přijdou o práci,začnou si brát všechno zadarmo,až to vede k hromadě mrtvol a to včetně psů a kojenců...ehm.... . Jako příznivec brutálního,černého,úchylného jakkoliv zvrhlého humoru bych měl hýkat nadšením,jenže všechen tenhle humor se musí umět a ne nechat partu chrochtajících dementů dělat trapné a opakující se píčoviny a řikat tomu film.Bejt Holanďan upřímně se stydim že žiju ve stejným státě jako tyhle nesympatický idioti a dokonce mi to i Kimberley ( původem z Purmerendu ) řikala,že v Holandsku na to každej plive,ale že svět se zbláznil :) Jednu * z milosti za 4 scény,u kterejch sem vyprsknul smíchy, zbytek nesledovatelná série idiocismu,trapnosti a nulového vtipu bez navazujícího a pořádného vypravění. Další důkaz,že Verbal je debil...sakra kolik už jich to máme? 20%. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Spíš než jako nadsazená podívaná o sámoškovejch vopruzácích mi to připadalo jako film, který by tihle burani natočili sami o sobě, takový manifest buranství. Ze začátku se mi to zdálo docela vtipný, postupem času to ovšem začne s humorem dost pokulhávat (úměrně k tomu jak bobtná přestřelenost zápletky), opakovat stejné vtipy (např. nárazy autem) a v druhé polovině to už spíš připomíná soutěž o to, kdo je tady ten nejneschopnější idiot. Úplně ke konci, v té nejakčnější pasáži mi to dokonce připadalo jako vyložená nuda...A takové ty rádoby vtipné záběry z natáčení v závěrečných titulcích jen podtrhly to, jaký je tenhle film chujovina. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno