Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (201)

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Vodič kamiónu robí Tú, Túúú..." Moje hodnotenie berte s veľkou rezervou. Tento film mal u mňa v úvode blízko k jednej alebo dvom hviezdam. Chvíľu mi trvalo, kým som sa spamätal z hromady vulgarizmov, ktoré vlasatí dementi pálili zo svojich úst. Jednoznačne ide o film v ktorom slovo "k...t" a "p..a" zaznelo bezkonkurenčne najviac krát. Aspoň čo som zatiaľ videl. Občasná nadávka v dobre načasovanom momente môže byť naozaj vtipná, ale tu to bolo často mimo misu. Časom si však človek zvykne(nie je úžasné, aký je človek prispôsobivý tvor?) a začal som vnímať skôr tie vydarené vtipy , ktorých je tu našťastie tiež dosť. Takú kopu magorov len tak nenájdete a časom som bol rozhodnutý dať tie priemerné 3 hviezdy. V tom však prišiel "vedúci" magorov , zroloval autom siedmych policajtov, vystrčil hlavu a vyhlásil: "Vodič kamiónu robí tú, túúú..." a v tej chvíli som sa priklonil k štvrtej hviezde. Ja viem, je to prízemné, ale občas som sa zasmial. Párkrát veľmi dobre. Úplne pochopím všetky možné hodnotenia, teda až na plný počet, pretože je tu i požehnané množstvo hluchých a trápnych momentov. Je to presne ten film, kde sa zhoda hľadá ťažko. Slabšie 4 *. 70%. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo? Pár křováků ztratilo práci, tak si řekli, že budou vybírat sociální dávky. Mysleli, že dostanou sta tisíce ale to se mýlili, když jim došli prachy a úřad jim další dávky zatrhnul, tak se nasrali a usmysleli si, že už nikdy nebudou za nic platit. Tím rozpoutali nepokoje a toho si všimla vláda a rozhodla se, že na ně hoděj bombu. A to je asi tak celej příběh. Je to totální nechutná, dementní uplně o hovně komedie, která je ale příšerná prdel! Takhle jsem se už dlouho nezasmál. V tom filmu jde totálně o hovno, ale ty hlavní představitelé jsou prostě boží! Větší hovada do toho filmu dát nemohli. Z policajtů a vlády tam udělali naprostý kokoty, který se střílej navzájem a házej bomby na jiný města. Prostě příšerně vtipná komedie, která ale neosloví rozhodně všechny. Za mě 80%. ()

Reklama

decouble 

všechny recenze uživatele

Spíš než jako nadsazená podívaná o sámoškovejch vopruzácích mi to připadalo jako film, který by tihle burani natočili sami o sobě, takový manifest buranství. Ze začátku se mi to zdálo docela vtipný, postupem času to ovšem začne s humorem dost pokulhávat (úměrně k tomu jak bobtná přestřelenost zápletky), opakovat stejné vtipy (např. nárazy autem) a v druhé polovině to už spíš připomíná soutěž o to, kdo je tady ten nejneschopnější idiot. Úplně ke konci, v té nejakčnější pasáži mi to dokonce připadalo jako vyložená nuda...A takové ty rádoby vtipné záběry z natáčení v závěrečných titulcích jen podtrhly to, jaký je tenhle film chujovina. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Absurdná komédia u ktorej úplne chápem chváli až do neba aj naopak úplnú, čistú nenávisť. Mne sa buranský humor takéhoto sockárskeho beerdrinkerského charakteru páčil. Nadávky, ich oblečenie, účesy, všetko bolo tak primitívne ale tak zábavné, že som sa čudoval sám sebe pri niektorých výbuchoch smiechu ktoré Americké fekálne komédie u mňa proste nedokážu vyvolať. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina! Pár nesympatických, flákačských a zkažených pablbů dělá bordel ve městě, protože nechtěj pracovat. Jako satira by to bylo dobrý (stačí si vzpomenout na nedávné události v Anglii), ale ono to není ani moc vtipný. Zasmál jsem se všehovšudy tak třikrát (TV zprávy à la Nova, výbuch tříkolky, soud). Jestliže jsem dal žánrově podobným Čtyřem lvům 3*, tak tahle ptákovina si zaslouží nanejvýš jednu, kut. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama