Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Limit je čistokrevná našlapaná akce z francouzských dílen kriminálních a akčních snímků. Nevěřil jsem tomu, ale je tomu skutečně tak. Zároveň ukazuje, čeho všeho je schopen člověk, když mu vezmou jeho drahou druhou polovičku. Francouzi tohle prostě umí a tady to dokazují od první do poslední minuty. A to se mi na Limitu líbilo nejvíc, spád jako prace, žádné zbytečné obkecávačky, jen akce, sprint, akce, sprint. Stopáž něco přes hodinu navíc dělá film ještě více poutavým, protože pořád se něco děje a když to skončí, uvědomíte si, že i do tak "málo" minut se vešlo všechno. Proto hodně silný čtyři hvězdy a několik propocených triček s kriglem potu k tomu. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Dobrý. Tenhle euro-krimi-thriller má sakra spád, až na pár krátkých intermezz je to jeden velký sprint. Nemá problém vtáhnout vás do děje, nejen in-your-face filmařinou, ale též zápletkou a svými charaktery. Hlavní hrdina má tu nejlepší motivaci vykašlat se na všechno a jít si se zvířecí bezmyšlenkovitostí jen za tím jedním. A pokud máte jen trochu koule, jednali byste taky tak. Pár mínusových maličkostí jsem našel, v logice, ale jinak opravdu bezchybné. Tak bon appétit. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Proč jenom dvě? Tak například: chlápka přijde zabít do nemocnice nájemný vrah. Zmůže se ale jen na to, aby mu odpojil dýchací trubici. :-) -- Chlápek je na hadry, v plné rychlosti do něj narazila motorka. Už druhej den ale odchází po svých z nemocnice. :-) -- Chlápek se dá vyměnit za těhotnou manželku. Už je to skoro upečený, ale kde se vzali, tu se vzali, k předávce se jak na sviňu nachomýtli borečci, kteří po Chlápkovi pasou. Ta Paříž je hrozná díra. :-) atd. atd. Těch nelogičností a jakože náhod tady bylo tak hrozně moc... Bez nich by ten film vůbec nemohl existovat. A pro mě za mě ani nemusel. Vůbec nic mi totiž nedal. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský scénář, ale natočený v evropské produkci = konečně mám o trochu víc jasno v otázce, jestli je tolik hollywoodských flmů debilních kvůli producentům, kteří mají pocit, že "tohle" divák potřebuje; nebo se prostě přizpůsobuje vkusu průměrného američana - výsledek je úplně stejný. Takže ano...příběh, který není originální, občas tam něco nehraje a nevyhne se předvidatelným momentům, může fungovat vcelku dobře. Neokoukané ksichty, vše podáno velmi autenticky, herci hrají, postavy se chovají uvěřitelně... . Dobrý. Jenže co naplat. Scénář a la Hollywood je pro mě už tak profláknutý, že bez ohledu na ten evropský tuning, je to pořád jen další za vlasy přitažený příběh, který mi nic nedá a emoce ve mě nerozbouří. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Francouzům vážně povedlo! Docela obyčejný chlap odvedle (Gilles Lellouche), který měl tu smůlu, že zachránil v nemocnici kejhák hledanému kasaři (Roschdy Zem), se ocitá v situaci kterou by mu mohl závidět kdejaký americký superhrdina! Dost legrácek - v neuvěřitelně krátké stopáží film nabízí adrenalinovou akci v "docela obyčejném příběhu" o zlých policajtech a jednom správném chlapíkovi, který na oplátku, že pomohl zachránit život musí bojovat o ten svůj, svojí ženy a nenarozeného dítěte. Sto a jedenkrát provařené téma ve zpracování, které má ten správný říz! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama