Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jemná až vzdušná francouzská komedie o namlouvání a prosazování se chorobně nesmělých lidí.Není to komedie třaskavá, spíš vyvolávající lehký úsměv a příjemnou pohodu. Postupně ale začne sklouzávat k očekávanému konci přes dost násilně nahazované překážky. Přitom by se daly vymyslet i věrohodnější zádrhele, které něžnou dvojici oddalují od vysněného završení. Škoda, že peripetie s neodolatelnou čokoládou a znovuobživnutím skomírající továrny na cukrovinky se najednou úplně vytratily. ____ I tak mě ale začátek filmu ponořený do vůně čokolády navnadil natolik, že jsem snědla jedinou čokoládu, kterou jsem doma našla. A to byla na vaření :) ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná nie bláznivá skôr jednoduchá (taká akurát) francúzska komédia, o tom ako sa dvaja plachí introverti a zároveň špecialisti na čokoládu napriek všetkým svojim nedostatkom napokon zblížia. A ja si idem dat tabuľku horkej čokolády, čo schovávam pred zvedavými deťmi. A názov ? Český názov nie je veľmi správny na čokoláde sa hodnotí skôr chuť ako vôňa, Kto neverí nech si kúpi belgickú horkú čokoládu a ochutná. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Společný večeře Jeana s Angelikou jsou velechechtavý, ale on i celej zbytek příběh ze nese v zábavně romantickém duchu. Krátší stopáž nevpouští do příběhu žádnou nudu a i kdyby si chtěla ohřát ve filmu jen jeden prstíček, tak nemá kde. Z benoita mám radost v každým filmu, protože co role to paráda. Isabelle zatím moc nezmám, ale právě její pojetí Angeliky dalo příběhu správný legračně zamilovaný ulítlo. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Nedávam päť hviezd, pretože mi vzťah hlavných aktérov pripadal unáhlený, a taktiež som medzi nimi necítila chémiu, no neviem, či to bola chyba hercov, alebo je to typický francúzsky/belgický štýl romantiky. Inak som sa pri filme dosť nasmiala, aj posmutnela, keďže v mnohých veciach trafil do čierneho. No osobne ma už unavuje spojenie čokoláda-láska. Ja sa po čokoláde cítim dosť letargicky, skôr by som volila veľkú ovocnú misu či pohár - jedlo, ktoré ťa má rado aj naspäť (lebo, nie je cukor ako cukor.) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní romantická komedie o dvou nesmělých lidech v pozadí továrny na čokoládu. Benoít Poelvoorde opět perfektní a role mu byla šitá na míru ( scéna v restauraci highlight). " Můj otec měl strach ze všeho- Z daňových poplatníků, z nukleární války, z globální situace ve světě, ze zákazníků, z nemocí i jejích léčení !!!) Pro fanoušky Francie povinnost. 80% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama