Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní romantická komedie o dvou nesmělých lidech v pozadí továrny na čokoládu. Benoít Poelvoorde opět perfektní a role mu byla šitá na míru ( scéna v restauraci highlight). " Můj otec měl strach ze všeho- Z daňových poplatníků, z nukleární války, z globální situace ve světě, ze zákazníků, z nemocí i jejích léčení !!!) Pro fanoušky Francie povinnost. 80% ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Čokoládově sladká komedie o dvojici nesmělých, roztomile ostýchavých a starosvětsky zamilovaných. Námět je originální, herecky je to kouzelně zvládnuté s vtipnými dialogy a jemným humorem. Tento francouzský snímek ukazuje, že romantický film lze natočit i cudně, bez postelových erotických scén. A to nemluvím o ukázkové výrobě čokolády, která mě přiměla jít v noci s baterkou do komory pro tabulku čokolády, kterou jsem si tam sama před sebou ukryla pro čas nouze. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Společný večeře Jeana s Angelikou jsou velechechtavý, ale on i celej zbytek příběh ze nese v zábavně romantickém duchu. Krátší stopáž nevpouští do příběhu žádnou nudu a i kdyby si chtěla ohřát ve filmu jen jeden prstíček, tak nemá kde. Z benoita mám radost v každým filmu, protože co role to paráda. Isabelle zatím moc nezmám, ale právě její pojetí Angeliky dalo příběhu správný legračně zamilovaný ulítlo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Francúzi si asi myslia, že ak chcú nakrútiť kúzelný romantický film, tak stačí poňať postavy ako tie z Amélie, čiže ako dvanásťročné, spoznávajúce prvé dotyky. Lenže nie každý má Jeunetovu fantáziu a tak konečný výsledok môže byť milý, ale iba vzácne kúzelný. Bohužiaľ ani momenty, kedy sa majú postavy dozvedieť tajomstvo Angeliky nie sú nakrútené nijako napínavo, ani pre iné postavy prekvapujúco. Proste sa to iba skonštatuje. Ja konštatujem, že som sa nenudil, čomu prispela aj krátka stopáž. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to je komedie, kde platí, že v jednoduchosti je krása a tady to platí na entou. Řešit nějakou předvídatelnost filmu a podobně nemá vůbec smysl, stačí se jen pohodlně usadit a nechat se bavit. Miluju tyhle filmy a je strašná škoda, že je jich čím dál miň. Bezvadná čokoládová jednohubka s roztomilou Angélique a jejím šéfem a já to můžu jen vřele doporučit. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama