Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

nonick1 

všechny recenze uživatele

Průměrný a vcelku plochý snímek „zabalený“ do krásného filmového obalu. Gérard Simon, stojící za kamerou si určitě zaslouží uznání a pochvalu za estetické pojetí světa čokolády. Se zbytkem filmu je ovšem potíž: rád by byl Amélií i nesmělým blondýnem, rád by byl romantickým filmem i potrhlou komedií, ale vzhledem k bezradnému scénáři nedokáže být ničím z toho. Pokud bych měl přirovnat mé filmové očekávání k čokoládovému natěšení, je to podobné, jako když si koupíte čokoládu v lákavém, pozlaceném obalu. Rozbalíte ji a kousek ochutnáte. Pak se nevěřícně se podíváte na zadní stranu. Tam je miniaturním písmem napsáno: Made in Poland. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Extrémně stydlivá romantika mezi cukrářkou s vyšinutým pohledem a neurotickým krtkem, kterému hrozí vystěhování z díry. („Nemám s ženami žádný problém. Jenom mě děsí.“) Ale je hezké jednou vidět love story mezi postavami, které se blíží realitě mnohem víc než obvyklá směs šampónu a modelíny. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Tak to bol film presne pre mňa a presne o mne, akurát oveľa zábavnejší než môj život. Nemohol som sa ubrániť úsmevu pri pohľade na Benoita, ktorý zažíval presne tie situácie, aké zažívam ja, dokonca aj tie jeho cvičenia od psychológa akoby okopčené odo mňa. Celkovo filmy, kde postavy majú rôzne fóbie, mám v obľube, ale toto mi fakt sadlo, asi to bude jeden z mojich obľúbených kúskov. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Společný večeře Jeana s Angelikou jsou velechechtavý, ale on i celej zbytek příběh ze nese v zábavně romantickém duchu. Krátší stopáž nevpouští do příběhu žádnou nudu a i kdyby si chtěla ohřát ve filmu jen jeden prstíček, tak nemá kde. Z benoita mám radost v každým filmu, protože co role to paráda. Isabelle zatím moc nezmám, ale právě její pojetí Angeliky dalo příběhu správný legračně zamilovaný ulítlo. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

velmi povedená komedie, řekl bych typická francouzská nezávislá produkce. O dvou lidech, které to k sobě nezastavitelně táhne, ale jejich extrémní nesmělost je jim velkou překážkou, aby se spolu opravdu více sblížili. Z jejich nesmělosti těží tento film svůj humor a musím říct, že jsem se několikrát s chutí nahlas zasmál, speciálně scéna v restauraci stojí za to. Svěží a vtipné dílko, které si rád někdy zopakuju ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama