Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

kosta73 

všechny recenze uživatele

I přes značné množství krvavých scén mi označení horor k tomuto dílku příliš nesedí, je to spíše taková ostřejší pohádka, u které jsem se velice dobře bavil a kterou si ještě v budoucnu určitě několikrát pustím. Parádní námět, kterého zde tvůrci plně využili, výborné masky a plejáda známých herců v drobných roličkách musí každého poctivého fanouška přinutit chrochtat blahem. Stejně tak, jako Endglunova galerie zapomenutých božstev, které jen tak mimoděk vévodí socha démona Pazuzu z nepřekonatelného EXORCISTY. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Wishmaster je naprosto parádní béčko z 90 let které nepostrádá naprosto nic co by takovýhle horor měl mít, už jen úvodní scéna je parádní masakr s parádníma maskama a kvalitníma efektama. Pak je pravda že druhá půlka je nic extra a je to věčné cestování z místa na místo, ale jakmile se objevý krev tak jsem maximálně spokojen. Navíc herecká esa v podání Hoddera, Englunda, Bannistera, Todda a Raimiho zaručuje kvalitu navíc to je jako masakrování hororových ikon. Masky jsou kvalitní a Vládce vypadá pěkně hnusně(v dobrém slova smyslu). Tohle je prostě povedený film který trucho sráží prostřední půlhodinka, ale i tak prostě si nemůžu sebevíc stěžovat. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela solidní horor s fantasy námětem jak z osmdesátých let, kde ale místo džina řídili řezníci jako Pinhead nebo Freddy. Samotná postava džina je tady moc pěkně udělaná a je to asi to nejlepší, co se v tomhle hororu dá vidět, on totiž nejenže je děsně zlomyslnej hajzl, kterej si přání vždycky vyloží tim nejkrvavějším a nejbolestnějším způsobem jakým to jde, ale ještě je to výborně temná postava a to i pokud je zrovna v lidský podobě a jeho hlas a dikce je naprosto výborná. Nicméně druhá věc je, že jinak ten film už za moc nestojí, jelikož herci včetně hlavní postavy i Roberta Englunda (nic nečekanýho, jelikož nemá svojí rukavici, klobouk a červenočerně proužkovanej svetr) děsně přehrávaj a jsou někdy vyloženě trapný a děj krom pár kouzel džina a závěrečných orgií nic víc nenabídne, krom toho triky na rok 97 fakt ubohý, pokud nepočítám gore, ty docela ušly ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mylujem strasidelne bu bu bu baraky a filmy a la Amityville Horror. Tentokrat ide o plane duchy, ktore pochadzaju z akychsi paralelenych dimenzii a vtieraju sa do sveta zivych, aby robili neplechu. Teda strasidelna atmosfera jede naplno, dialogy su vyborne a potesila aj ucast Tall mana z Phantasm - teda ide konkretne o Angusa Scrimma pochopitelne. 77 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

30 %. Džinovia v hororoch skoro vždy smrdia prúserom (Lampa, Krvavý piesok) a Wishmaster nie je výnimkou. Nesympatická, protivná a hysterická hrdinka, džin ako hororová postava je blbosť, žalostné triky a zlosyn s imidžom nevydareného gigola - hmmmm, to ozaj nie je strašidelné, napínavé, temné a ani pôsobivé. Sú tam humorné vsuvky, ale mne humor a horor dokopy nikdy príliš nešli. Trocha to mohli vylepšiť Ted Raimi, Robert Englund a Tony Todd, ale tí tu takmer ani nie sú. Bavilo ma iba finále, kedy sa Greg Nicotero riadne vybláznil. Paškvil. Béčkarské céčko z produkcie Wesa Cravena. Detektíva si zahral Ricco Ross alias Frost z Aliens alias najneviditeľnejší mariňák z oddielu poručíka Gormana. Čo dodať. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Mnozí z členů natáčecího štábu si ve filmu zahráli cameo. (Chatterer)
  • Postavy pojmenované Finney, Beaumont, Derleth a Demerest jsou odkazem na sci-fi a hororové spisovatele. (Chatterer)
  • Keď si Josh (Tony Crane) a Alex (Tammy Lauren) sadnú po tenise, má Josh na jednom zábere v rukách raketu, na inom zas nie. (beso74)

Reklama

Reklama