Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Je to možná trošku škoda, že je tady jen stupnice od odpadu do peti, protoze ostatn ctyrkove filmy jsou jasne lepsi. Jenze, tenhle film me silene pobavil, lacineho humoru je zde mnoho a dany okamzik nehleda nic sloziteho, urcite se pobavi. Par intelektualu by se zaleklo, ale ja dovvedu legraci pochopit, pokud je na miste a v tomhle pripade tomu tak doopravdy je. Navic mi to prijde i pomerne roztomile, takze nechapu, proc tolik lidi dalo odpad. To je dalsi priklad, ze tahle stupnice je mala. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa i nechápal- proste film s Robom Schneiderom, ktorý asi doživotne bude hrávať v snímkach určených pre najprimitívnejšiu zábavu aká kedy bola na filmovom plátne uskutočnená. Pred absolútnym odsúdením snímok podobného razenia si musíme pripomenúť americkú zásadu, že neinvestujú svoje peniaze do stratových filmov ale do vysoko výnosných takže i Rob Schneider asi musí mať svoje publikum sponzorujúce tento nevkus. S prihliadnutím k všetkým okolnostiam a s benevolenciou som sa rozhodol prideliť filmu sympatické dve hviezdičky. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ano, člověk má sto chutí narvat Schneiderovi na hlavu kýbl plný nitěnek a hodit ho připoutaného k traverze do obřího akvária, aby se otestovalo, jestli má žábry. Jistě, člověk má tendence u jeho kreací hodinu a půl opakovaně vykřikovat: „Nasrat!“, aniž by trpěl symptomy Touretteova syndromu. Tahle nutkání lze pochopit, ale když 40:40 Bigalowa opatrně uchopíte do gumových rukavic, objevíte u něj něco jako humánní podtext a za to mu dávám jednu beznohou hvězdu navrch. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Krásná komedie na kterou se rád podívám klidně znovu. Hodně bláznivá, ztřeštěná ale ničím neurážející. Při natáčení byla zraněna jedna ryba! Ale už je jí lépe... Svižná komedie u které nemusíte moc přemýšlet, ale bavíte se od samého začátku až do konce. Kdyby film nebyl tak podhodnocený, dal bych o hvězdu méně, ale takhle nemůžu jinak. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já tuhle komedii prostě zbožňuju. Je to strašná hovadina, ale Rob Schneider je tu pro mě neodolatelný a ve své pitomosti neskutečně zábavný. Navíc je vtipná celá zápletka kolem toho, že zrovna on bude gigolo. Jeho zákaznice jsou prostě jedinečné a v českém dabingu je tohle paráda. Směju se i teď, když jsem film viděl poněkolikáté. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Matka Roba Schneidera se objeví ve filmu v roli ženy s páskou přes oko v japonské restauraci. (PußyMagnet)
  • Deuce a Ruth navštívili zápas mezi Anaheim Angels a Cleveland Indians. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama