Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Seth a Jonah jsou obdařeni schopností telepatie, kterou neváhají použít ke zlovolné manipulaci se svým okolím. Poté, co ji využijí k likvidaci svých spolužáků a stanou se tak podezřelými z jejich vražd, začne se jim jejich schopnost vymykat kontrole a nakonec je poštve i proti sobě. (Caminzind)

Recenze (59)

sochoking 

všechny recenze uživatele

V tovmto filme mali snádˇ všetci ksichty z vosku, alebo čo. V každom prípade som si spomenul na knižky, ktoré som čítaval za komančov po nociach a bol som z jednotlivých poviedok polepený až za ušami. Volali sa Strašidlá najstrašnejšie, Strašidlá na dobrú noc a ešte bola nejaká tretia, ale na názov si už nespomeniem. No a v jednej z nich bola práve jedna takáto poviedka, akurát že to neboli dvojičky, ale iba jeden zmrdík a bola desať razy hroznejšia, ako toto , ale dalo sa to i tak, takže tie tri hviezdičky sú v poho myslím. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Táhnoucí se nuda, které by určitě prospěly střihačské nůžky a nápaditější vraždy. Za největší kámen úrazu považuju detektivní vložku, co tu má bohužel největší prostor, a tak se tu skoro celá půlka filmu jenom kecá a vyslýchá, než se černošský policajt (samozřejmě nám k němu nechybí povinné flashbacky do jeho minulosti) dopídí toho, kdo je skutečným vrahem. Jenže to ví divák po celou dobu, a sleduje tak podivné chování obou dvojčat s telepatickými schopnostmi docela bez zájmu. Abych pořád jenom nehanil: dvojčata byla obsazená dost slušně a na závěr se dočkáme i jednoho zajímavýho twistu, ale celek sám o sobě docela bída, takže za 30%. ()

Reklama

dawe04 

všechny recenze uživatele

Zneklidňující atmosférou prosáklý snímek, pohrávající si s myšlenkou psychické provázanosti dvojčat. Úvodní ruleta je parádní, bohužel žádný další výrazný moment již nenastane. Scénář, ačkoli svým způsobem velmi originální, se utápí ve fádnosti a nenaplní svůj potenciál. Pochválit ale musím bravurní technickou stránku i herce. J.A. Negret mě rozhodně zaujal. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Slušně natočeno, fajn příběh, dobrej nápad, příjemná stopáž a sem tam to napne, ale trpí to absencí aspoň jedný sympatický postavy. Jedinej klaďák - detektiv s traumatem (ohohó!) mě sral ze všech nejvíc, to už radši ty dva pošuky, prosím. Milostnej objekt jednoho z nich mi lezl na nervy mluvou á la pětiletý dítě skřížený s chipmunkem. Je to takovej ten horor na jedno zhlédnutí, co neurazí a litovat času asi nebudete. Ale nečekat zázraky. (Ostatně to bude od tohohle asi čekat málokdo...) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Seconds Apart přináší originální námět ve slušném zpracování. Twins Gary a Edmund Entinovi jsou fešní chlapci a role jim sedly jako ušité na míru. Seth a Jonah jsou dvojčata obdařená schopností telepatie. A hoši místo, aby raději šli vyhledat dobrotu, ochotu a vlídné slovo do Xavierovy školy pro nadanou mládež, rozhodnou se provádět na svém okolí telepatické SAW. Většina scén je opravdu mazec, zvláště chůva a její "Glass Breakfast." Snímek rychle uteče a v závěru nás čeká docela překvapivá pointa. Nenáročná hororová jednohubka. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Představitelé dvojčat Edmund Entin a Gary Entin jsou sourozenci i ve skutečnosti. (metal.storm)

Reklama

Reklama