Reklama

Reklama

Mia a Brian se radují z narození dítěte a oddávají se rodičovským starostem. Miin bratr Dom se probouzí vedle Eleny, bývalé parťačky federálního agenta Hobbse, který šel celé partě po krku. Právě on Doma vytrhne z jeho poklidného života. Kupodivu mu nechce nasadit želízka, ale přichází s nabídkou, která se neodmítá. Hobbs se už dlouho snaží dopadnout bývalého příslušníka speciálních jednotek SEALs Owena Shawa a jeho gang, který svých schopností za volantem využívá k páchání zločinu. V Owenově analyticky chladnokrevném mozku vznikl plán na krádež nebezpečné technologie sloužící k výrobě zbraně hromadného ničení. Je potřeba mu v tom zabránit, proto se Hobbs obrátí na Doma a jeho parťáky s žádostí, aby své schopnosti tentokrát využili ve prospěch něčeho užitečného a protivníka porazili jeho vlastními zbraněmi. Výměnou za pomoc jim nabízí čistý trestný rejstřík pro všechny a možnost vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Diskuze

VojinRyan

VojinRyan (hodnocení, recenze)

Hlavicz

Lenže ľudí by asi nudilo, vidieť 6x po sebe pouličné závody. Tam už ťažko niečo nové vymyslíš. A Sám Justin Lin povedal, že séria sa prehupla s tuningu do akcie. A príve to bol skvelý nápad, dať starú partu dohromady a podarilo sa mu spojiť všetky diely do jedného celku, čo je veľké plus.

na příspěvěk reagoval Hlavicz

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

Chipsonator

Tak dvojka byla poměrně solidní navázání na tu jedničku. Trojka byla první problém... zvláštní odbočení, zvláštní směr. Ale mně tolik nevadí, jestli má teda jít o nějakou budoucnost 4ky - 6ky (?) .... navíc trojka byla vynikající svým prostředím a i ten hlavní hrdina nebyl tak úplně špatnej, ale zkrátka bylo to něco jinýho to uznávám. Jenže ty další díly byl spíš takovej pokus o nějaký stmelení party. Já si myslím, že tyhle honičky přes město a to jak fantastická skupinka vykrade úplně všechno klidně i policejní stanici oloupí o trezor, nikdo na ně nepřijde, všechno jim tak parádně vyjde.... navíc k tomu maj nadupaný káry, se kterýma dělaj neuvěřitelný kousky. To už je trošku sci-fi.... to kouzlo pouličních závodů to mít nikdy nebude... celkově požitek oproti jedničce je úplně jinej a daleko menší.

na příspěvěk reagoval VojinRyan

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

Hlavicz

máš pravdu 4-ka podla mňa najsalbší diel série áno do konca lepšie než tokio drift ale 5-ka to maximálne zabila aj napriek tomu že sa nedržala pri zemi a pri zemi sa určite držať nebdue ani  6-ka čo je dobre lebo diváci potrebujú také filmy

na příspěvěk reagoval Chipsonator

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

Je to nepříjemný jakým směrem se tenhle film od prvního dílu vydal .... 4ka byla hodně zlá.... 5 zpracováním a celkovým dějem slušná .... ale tohle mi přijde jako moc už. Myslím, že byl vrchol když několika tunovej trezor táhly 2 auta přes město rychlostí přes 150 km za hodinu. Co přijde teď? Lákavý je na tom jen to jak to bude s tou Letty.... což mě zřejmě naláká do kina. :)

na příspěvěk reagoval GAZ789, Chipsonator

thepeabody

thepeabody (hodnocení, recenze)

boul

Co SPOILERuješ? :D v traileru říká Hobbs "I need you, Dom. I need your team.", já myslím že zrovna tohle není myšleno jako tajemství :D

na příspěvěk reagoval boul

boul

boul (hodnocení, recenze)

SPOILER ... jestli jsem to pochopil dobře, tak Rock bude s Torettovou bandou ? SPOILER.. Fast five byl supr tak doufám že další díl taky nezklame..

na příspěvěk reagoval Shakers, thepeabody

coscarelli

coscarelli (hodnocení, recenze)

Nech sa deje co sa deje,tesim sa jak svina.Polsedny ma nesklamal,Lin sa vytiahol a vyzera to akcne ,prehnane a paradne.

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

aj zbesilo 5 bolo prehnané ale nie až tak že by to bolo sci-fi tak nechápem prečo to všetci hovoríte ..

na příspěvěk reagoval Habansz

JazzCZ

JazzCZ (hodnocení, recenze)

Vážně by mě zajímalo, co na to mají říct ti borci, co se jim už nelíbilo tahání trezoru přes město dvěma Challengerama ?

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

VojinRyan

VojinRyan (hodnocení, recenze)

dannyd14

Prečo do očí bijúca?? Práveže mi príde dosť reálne spracovaná. Tank zvyčajne rozdupe všetko cez čo prejde.
Skôr už tá posledná scéna, kde Alfa Romeo Mito potiahne 175 tonové C-5 Galaxy. To je do očí bijúce.
Ale u tohto filmu sa praktiky z fyziky neberú do úvahy.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Uživatel route60 smazal svůj příspěvek.

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

v 7 dile se vratej i lidi, ktery sme nejen ze videli na vlastni oci umrit, ale videli sme i, jak je zpopelnujou

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

Oh my gosh. Nechapu jak muzou tohle tocit. Jednicka byla dost real (samozrejme v mezich), dvojka nam ukazala na svou dobu skvelej tuning (dneska by bylo auto s naraznikem ala pluh a neonama kam oko dohledne ostudou srazu), trojka ukazala drifty tak, jak je nezname (nekdo je do ty doby neznal treba vubec). 4,5,ukazujou, jak lze snadno poprit vsechny fyzikalni zakony a ze kobra 11 jeste neni nejvetsi extrem v nesmyslnych dopravnich bourackach a honickach. FaF6 to ale umocnila na druhou :D

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Justin Lin a samurajští zabijáci

Justin Lin a samurajští zabijáci

18.10.2017

Po 4 dílech Rychle a zběsile utekl Justin Lin ke Star Treku a dosud nevíme, co bude točit dál. Z jeho bourneovky s Jeremym Rennerem sešlo a Space Jam 2 nezní dvakrát reálně, slušnou šanci na… (více)

Z Raidu do Star Treku

Z Raidu do Star Treku

27.07.2015

Třináctým celovečerním Star Trekem se bude slavit padesáté výročí celé značky. Režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 5) si tak musí připravit spoustu trumfů, aby uspokojil širokou fandovskou základnu.… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

Reklama

Reklama