Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (253)

Sonnik 

všechny recenze uživatele

May the best loser wins! Ferrell je moje guilty pleasure. Tady se vtělil do amerického kongresmana, který je nepřekvapivě ohromný idiot. Nasmál jsem se hodně. Každopádně jedna z lepších ferrellovek, kde se tentokrát navážejí do amerických volebních kampaní. "I´m Cam Brady, and I seductively approve this message." ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Buď vůle má jak v nebi tak i ve vrtulníku..." tento a ještě pár momentů mě odrovnalo. Škoda že je ve filmu vtipný pouze Will Ferrell. Zach Galifianakis mu zde moc nestačí. Hraje si to svoje, pořád to svoje a ani při střídání motivací nevypadá jinak. To Ferrell je ujetý, zábavný a když na to přijde, tak i soucitný. Mít Ferrell jiného oponenta, mohlo to být asi ještě lepší. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se na tuhle komedii těšil. A možná to byl problém. Strašně mě to sklamalo. Hrozně málo vtipnejch momentů a málo uvěřitelný děj. Ani herci nehráli nějak skvěle. Jediné co je na filmu dobré, je pár vtipnejch momentů a drzost režiséra udělat v tuhle dobu, takový film. Hrozně moc nevyužitých situací. Škoda. 50% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděno v RegioJetu po cestě z Prahy do Brna. Není to špatné, ale jak co a jak kdy. U něčeho jsem se bavil docela slušně a některé ty nápady se mi líbily, navíc místy to dokáže být docela přesné (včetně toho, jak dav jedná naprosto bezhlavě, ať stojí na jakékoli straně barikády), jenže to kazí nemalý počet trapných scének jak z kdejaké podprůměrné americké komedie, kvůli kterému to chytřejší v tom prostě vyniknout nemůže. A kvůli tomu to celé bohužel spadlo do průměru a dokonce ani nevím, jestli se mi to spíš líbilo nebo ne. Tak moc neutrální dojmy z toho mám. Tak jako tak, charakter Martyho Hugginse je zpočátku takový, jako by vypadl z Ligy gentlemanů, to se mi popravdě celkem líbilo... :D 3* ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ferrellovka s nedostatocnym mnozstvom klasickeho man child humoru ale zato sa o dost viac sa hra na bushovsku (SNL approved) strunu. galifianakis ujde ale nic prevratneho od neho necakajte... napriek svojej relativnej kratkosti to nema dostatok vtipov aby sa do zaradilo k ferrellovym najlepsim filmom... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Postava Martyho Hugginse (Zach Galifianakis) je založena na známém jižanském alter egu Zacha Galifianakise jménem Seth, který vystupoval jako Galifianakisův bratr již na show „Live in the Purple Onion! nebo v pořadu Mezi dvěma kapradinami (od r. 2009). Samozřejmě nechybí ani jeho poznávací znamení, kterým je mops. (Brousitch)
  • Labradory a retrievery sú vo filme predstavené ako typické americké psy, avšak labradory pochádzajú z Kanady a retrievery zase z Veľkej Británie. (vander19)
  • Předlohou k filmu bylo dílo Shawna Harwella "Eastbound and Down". (chelseaman22)

Reklama

Reklama