Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 1
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (253)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Ferrellův nekompromisní humor je už tradice, Galifianakisův trouba taky, takže nezbývá než konstatovat, že žádné významné překvapení a skvělé představení se neodehrálo. Jednoduše- rutina. Já děkuju hlavně za úžasnou milfku LaNasu a velmi dobrého McDermotta, všechno ostatní můžu s klidným srdcem označit za průměr až podprůměr. 50 % Oblíbená část- zpomalovačka na malé dítě ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Lehce zkarikovaný průběh jedněch senátorských voleb v USA. 1) Veskrze nesympatičtí herci v nepříliš vtipné poněkud vulgární crazy komedii mě určitě nepřimějí, abych si ten film pustil znovu. 2) Ovšem cosi mě ponouká k domněnce, že vlastně ani nejde o komedii, ani o přílišné přehánění. Zobrazené metody a prostředky spolu s finančním krytím za zády, myslím, dobře vystihují stav liberálních režimů, které si říkají demokracie. 3) Nejsmutnější je, že v prostředí informačního šumu současné doby mají podobné filmy stejnou šanci na vyburcování veřejnosti jako má předčítání Platonových spisů vliv na růst žabí populace v Motolských rybnících v Praze. ()

Reklama

xstar 

všechny recenze uživatele

Taká stupidita v širšom zmysle slova. Will Ferrell a Zach Galifianakis pre mňa super kombinácia. Obaja sú králi bláznivých komédii. Námet filmu by mohol byť lepši, ale aj tak to stálo za to. Galifianakis predsvedči syna Farrella, že jeho tatko ho zanedbáva a on z toho urobí reklamu. Farrell mu to vráti tak, že mu opicha manželku. Vravel som si, že keď to tak dopadne film pôjde dolu vodou. No, žiaľ mýlil som sa. Film sa po tejto scéne ešte zlepšil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Filipínští provozovatelé kolotočů jsou páteří tohoto národa." Bude se vám chtít zvracet. Mě se chtělo. Ne proto, že by byl film špatný, ale proto, že není a to hlavní vystihuje (sice trochu ad absurdum ale přesto) parádně a do hloubky. Tenhle film nakládá úplně každému - voličům, kanidátům, těm v pozadí. Ferrell je bez debat, počítám, že si svou roli náležitě užíval, Galifianakis u mě děfinitivně konečně překročil Pařbovskou hradbu. Co mě ale nejvíce rozsekalo a bavilo, jsou obě manželky kandidátů, ty jsou neskutečné. Dobrá volba obsazení i charakteru. Chtěl bych mít doma obě. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Namet filmu pro me buhvijak atraktivni neni, takze jsem se bal, ze se hlavni dvojka bude muset krotit, coz se ale nastesti nestalo. Pribeh je totiz jen zaminka pro hromadu naschvalu, co si Galifianakis a Ferrell delaj, kde se pro nejaky to fuck nejde daleko a dojde i na mlaceni mimin. Navic oba jsou to sice debilove, ale sympataci, takze se tak nejak musi fandit oboum. Udobrovaci konec je sice drobet nucenej, ale vetsina stopaze pred nim je nabita forkama, takze jsem se dobre bavil. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Snímek satirizuje aféru, v níž bratři Kochové ovlivňovali politika Johna Edwardse. (chelseaman22)
  • Cam Brady (Will Ferrell) vo filme konfrontuje okrem iných aj psíka Uggieho. Tento Parson Jack Russell teriér získal za svoj výkon vo filme The Artist (2011) Zlatý obojok (tzv. “psieho Oscara“), cenu pre najlepšieho psieho herca vo filme. (MikaelSVK)
  • Předlohou k filmu bylo dílo Shawna Harwella "Eastbound and Down". (chelseaman22)

Reklama

Reklama