Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

choze 

všechny recenze uživatele

Zhulený a nadržený otrocký spletenec zparodovaných scén z jiných filmů, kde na každý z těch pěti dobrých fórků (Vymítač ďábla, Dawson, rasistické vtípky...) připadá dalších 20 až 30 buď pubertálně trapných, ultratrapných nebo nejtrapnějších v historii kinematografie (obzvlášť mě serou neustálé narážky nato, že jde o film). Stejného vzorce se pak drží i všechna pokračování. Přiznávám, že ve své době se mi to nemálo líbilo, dnes se zato hluboce stydím. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších parodii na horory a spoustu dalších filmů, Je na tom sice vidět černá ruka plantážníka Wayanse a jeho černých bratrů , ale myslim si že Keenen Ivory Wayans tady ukázal že neni zas tak špatnej režisér a to i když tenhle film se za nějaký veledílo rozhodně považovat nemůže, jenže tady naprosto stupidní děj nahradí fakt, že ve skoro každý scéně je sled nejrůznějších parodujících prvků a i když se to někdy úplně nepovedlo, tak jsem se stejně výborně bavil a vůbec mi navadilo, že jsem to už viděl poněklolikátý ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se, ale tohle opravdu není nic pro mě. Ano, bylo tam pár naprosto skvělých chvilek( Tak na co čekáš?!) a Anna Faris zapadla do role velmi dobře, ale to pořád nepřebije záplavu vtípků z kategorie trapné a nepovedené. Já jsem rozhodně nečekal žádnou inteligentní komedii, ale i přesto když si teď porovnám Scary Movie třeba se Žhavými výstřely, i tři hvězdy se mi zdají nějak moc. Pro zasmání a odreagování bych našel desítky lepších komedií.. 50% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Bojte se, lidé dobří, přichází lavina nekorektně ujetých a nablblých parodií s názvem Scary Movie a měnící se číslovkou za názvem. Tato série paroduje tak, že spoustu soudobých kinomegahitů prostě ztrapní a to je vše. Říkáte si, že tohle umí kdekdo? Máte pravdu. Ale pár těch malých bezzvýznamných plusů by se našlo. U Shortyho jsem se fakt zasmál, ale hodně, proto níž s hodnocením nejdu. Je to sice blbost jak noha, ale docela zábavná a roztomilá, i když někdy teenegrovsky nesmyslně nechutná. Wayans se držel ještě na uzdě a nabídl několik galakticky povedených vtípků. Dokonce i konec to mělo originální :) A nejlepší hláška v dějinách Scary Movie: "Run, bitch! Ruuuuuuuuuuuuun!!!!" ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je úžasná parodie, dá se dokonce říci, že mezi všemi různými parodiemi hraje prim. Člověk se směje nahlas od začátku do konce a je to prostě jízda. Škoda, že takových vtipných a originálních parodií není vícero. Ale díky aspoň za tuhle parodii. Dávám čyři hvězdičky a tleskám tvůrci scénáře, protože originalita je zde cítit v každém záběru... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (45)

  • Režisér Keenen Ivory Wayans si zde zahrál malou roli. Můžeme ho vidět v kině, když běží trailer ke smyšlenému filmu "Amistad 2". (Stocki)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama