Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BYLY ČASY, KDY JSEM TOUŽIL DOŽÍT SE DALŠÍHO RÁNA....“ /// Dědečku vyprávěj o zombíkách.... Měl by to bejt příběh o pekle na Zemi... (ale kurva zrychli trochu. Jo a přitvrď....) Tváří se to jako něco, na co nikdy nebudu chtít zapomenout. Tak zajímavě. Animovaný pasáže, filosofování o Cestě, rozjímání o Zemi plný zombíků. Cejtím tu atmosféru, která BY CHTĚLA šířit poetiku života v temnotě a sílu naděje, díky probuzení instinktu přežití. Pravdou je, že cejtím jen unylý tempo, potkávám málo strašidel, vidím herce bez charisma, a čumím na příběh vobyčejnej, jehož touha něco sdělit je neprůbojná a nepřesvědčivá. A jako třešnička – kurevsky přestřelená stopáž. Takže lidskost stranou.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kluk nám už začal vonět (po zombíkách). 2.) Vždycky jsem toužil si u filmu zafilosofovat (ale bál jsem se, že mi zdrhne děj). 3.) Thx za titule ,,ricci.s“ a ,,COLLY“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem se obával, pač se to neodehrává v moderní době. To však nevadí. I když tu akce moc není, ta mne bavila a její part není až tak podstatný, sem tam padne pár výstřelů a konec se trošku rozjede. Herecké obsazení a samotné postavy jsou úplně fantastické, navíc zpracování příběhu působí docela originálně, člověk se aj dozví, jak vznikla ta nákaza. Jenom konec bych trošku dotáhl, jinak jsem se nenudil, působí to zajímavě a je to napínavé a perfektně zpracované. Pecka, 10/10 ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Nie je to zle... mam rad taketo filmy kde hlavny hrdina putuje krajinou za dakym cielom. Tak potom co tomu chyba... chyba tomu trosku tej brutalitky... Na horror (ak sa to tak da nazvat) je to velmi mierne az filozoficke kedy hlavny hrdina stale rozjima a predstavuje si veci ako keby ani nebol tupy yankee co bojoval vo vojne proti svojim susedom. Chcelo to trosku vacsieho primitiva do hlavnej postavy a trosku viac krvi a gore a mohlo to byt daleko lepsie... ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Mezi novodobími zombie filmy je tento snad jediný,který je natočen i pro normální lidi a ne pro teenagery,kteří se poslední dobou bojí úplně všeho,co má v žánru horor a přitom to ani strašidelné není(SAW má největší úspěchy).Horor tento film sice byl,ale nebylo to tak strašidelné.Po drama stránce se film povedl a to mě dost mile překvapilo.Ale některé scény se zombie tu byly zbytečné a docela mi to vadilo.Hodně lepší tři hvězdičky.Skoro až lituji,že nedávám 4,ale prostě si to nedovolím. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Je docela škoda, že do téhle televizní inscenace nenasypal nějaký židák více mrtvých prezidentů a jako scénáristu nenajal místo existenciálního filosofa nějakého bezskrupulózního gotického řezníka. Takhle jsou z toho jen další, Větrem odváté, unylé trampoty Vyhárané Scarlet, oscilující mezi zombie apokalypsou a Bergmanem. Každopádně nezvracím, atmosféru to má kulantní, mohl po tom vyjet třeba Refn a vytlačit další Gettysburg rising... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama