Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dobrých zombie filmů bych napočítal na prstech jedné Simpsonovské ruky.Pseudopsychologický, nesnesitelně otravný žvást, plný neskutečně imbecilních a zdlouhavých scén, kdy hlavní hrdina křičí, pláče, chce se zastřelit nenabitou pistolí, něco si píše, zase fňuká, potká pár lidí, kteří umřou v přesném pořadí jaké si tipnete ( zase sem bůh ) zase si něco píše, zase fňuká, potká kundičku, už nefňuká a zase si něco píše.Předvídatelný a klišovitý scénář, stupidní pointa a zombie pomalejší než Rimmerova reakce na diskotéce.Otravné cvičení jednoho vysoce dosebe zahleděného a co je horší, netalentovaného režiséra.1 mizerný bod za vynikající hudbu a pár zajímavých záběrů, jinak děsná píčovina, úplně stejně nudně psychologicky žvatlající jako předloňský The Dead.15% ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Nemohu než potvrdit, že se jedná o velepomalou televizní inscenaci, dokonce jsem chvíli podléhal dojmu, že je to amatérský snímek. Ale nápad to není špatný, nálada obstojná a hlavní průser (kromě v tomto případě nepochopitelné stopáže) je macešský přístup k hlavní postavě, jejíž představitel dostal nevděčný úkol většinu svého času probrečet, prokřičet, prosténat, prořvat a prohekat. Docela zklamání. 2¾. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to parádne vyrozprávané a ze sa to odohráva v minulosti o to ešte lepšie.Lebo je to zaujímavejšie a aj originálnejšie.A o to práve ide nieje to klasická zombie zápletka zo súčastnosti ale po občianskej vojne a aj pre túto súvislosť ma táto snímka zaujala.Aj masky sa podarili aj keď boli viditeľné znaky make upu ale nevadilo to.Tento film je dosť depresívny a nieje núdza o dramatické chvíľky.Ta nádherná scenéria z minulých čias dotvárala tomuto filmu originálny punc,lebo takýchto podobných filmov veľa nieje.Pekné to bolo natočené a tie flashbacky z minulosti hlavného hrdiny krásne zapadali do seba a nestrácal som sa v tom a tak to bolo pekné prehľadné.Určite má tato snímka získala a to som si myslel že v zombie hororoch má už nemá čo prekvapiť.Je tu všetko atmosféra,napätie,strach a hlavne príbeh ktorý nenudí. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Horor a western sú moje dva najobľúbenejšie filmové žánre, rovnako mám veľmi rád living dead tematiku a udalosti, týkajúce sa americkej občianskej vojny resp. bezútešného obdobia po jej skončení, takže mi bolo vopred jasné, že ak bude Exit Humanity natočený aspoň trochu zručne, tak mi určite sadne. Stalo sa, putovanie hlavného hrdinu Edwarda krajinou, ovládanou nemŕtvymi, jeho tragické dobrodružstvá, zúfalá snaha pomstiť sa a opatrné skúmanie symptómov zombie nákazy ma zaujali a som predvedčený, že keby bol tomuto kanadského hororu dopriaty vyšší budget, tak by patril k špičkám subžánru. Vzhľadom na smiešny rozpočet 300 000 kanadských dolárov je to však každopádne malý zázrak. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Alternativně-historická komorní zombiárna z temného období po skončení americké občanské války, kdy se svět počal "zalidňovat" mrtvými. A tentokrát v tom nemá prsty armáda ani meteorit, ale černá magie, jak vyjde časem najevo... Už chvíli po začátku je jasné, že nepůjde o jen tak obyčejnou tradiční a klasickou žánrovku, ale že budeme svědky pokusu posunout tenhle žánr trochu jinam, lehce do artova, do poetična. Z toho důvodu mi taky brzo přestaly vadit občasné animované sekvence, které na mě zprvu působily trochu rušivě a jaksi nepatřičně a naopak se mi začaly hodně líbit (nejvíc přechody mezi jednotlivými kapitolami). Ovšem té rádoby artovosti a poetiky bylo přeci jen na můj vkus až příliš - líbivá hudba, patetické dialogy i patetický hlas vypravěče... Ale hlavně překvapivě stupidní a prachsprostou amatérštinou čpící konec (celá scéna osvobozování zajatců z bunkru a následné souboje v lese), který mě přivedl k pochybnostem, jestli všechna ta artová a nekomerční patina není náhodou jen režisérská bezradnost. K tomu nepříliš nápaditá "televizní" výprava i vizuál, takže za originální styl bych sice čtvrtou dal, ale za obsah určitě ne. Kanaďani by se měli učit béčkovou filmařinu v Austrálii. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama