Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenze (103)

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Tragické. Neodborně zneftipněné vtipy. Někdo se rozhodl vzít dobré věci z jiných filmů a zcela je zkazit převedením do zcela nezábavné podoby a asi doufal, že to nějakým způsobem bude lidi bavit? Nevím, asi. Každopádně je to tragédie ve všech směrech. Žádné, tak špatné, až je to dobré, žádná nezáměrná vtipnost, nic. Jen 82 minut příšerně natočeného utrpení. Jeden z nejhorších filmů, které jsem kdy viděl. Nemá nic, co by ho zachraňovalo. Děkuji, raději elektrošoky. 1,5 %. ()

karlik4801 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem to neviděl a dávám odpad, protože prostě žádnej slizkej kretén nebude dělat parodii na nejlepší film na světě. Tenhle paskvil neměl nikdy vzniknout a měl by se zničit. Jsem rád že jsem to nikde nesehnal, abych se na to koukl, asi bych se nasral ještě víc. Stačí že vím, že něco takového existuje. ()

Reklama

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Skaldův příběh a hodnocení je podobné jako u mě. Ale kdybych dneska viděl toho ubožáka co "parodoval" (to slovo už nemůže být ani v uvozovkách, protože parodie je aspoň trochu vtipná) Travoltova Vincenta Vegu, dostal by pěstí. A nejen jednou. Anebo víte co, přineste mi radši "režizéra" tohohle, stydím se za to označení, filmu a nechte mě o samotě s ním a gumovou hadicí... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vážně „jetel“ jako prase. Jeden z nejtrapnějších filmů jaký jsem viděl, ovšem dovolím si tvrdit, že existují ještě horší parodie a to už je co říct, protože tohle byla vážně jedna velká píčovina. Zasmál jsem se u toho asi tak dvakrát-třikrát, většina postav byla neskutečně ubohá – ostatně jako celý scénář. Asi nejvíc jsem se bavil u linky s falešnými jeptiškami. Navíc to bylo celé neskutečně uječené a ta kráva na začátku v restauraci nebo ta dvojice rádoby sériových vrahů – katastrofa. Tu jednu hvězdu dám za finální hádku jeptišek… ()

Martinius odpad!

všechny recenze uživatele

huh, tak toto velkolepe dielo hodit rovno psychoanalytikom. pretoze je ublizene, nie humorne. mam pocit, ze typek, ktory to tocil, si z nejakeho dovodu chcel na tarantinovi vybit zlost. asi prave jemu kedysi spravil z riti stredovek. mensi zazrak vsak je, ze ta rozmrdana prdel nadobudla podobu filmu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama