Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem to čekal. Ono už sám název o sobě vypovídá, že to nebude nějaký hororový majstrštyk, ale jen béčková podívaná, prošpikovaná nahotou( A že jí tam je), zase tím dementním digitálním gore, které bylo upraveno jen pro 3D a nijak nápadným příběhem. Na druhou stranu, film se rozjíždí rychle a nějak nepolevuje a ikdyž se tam třeba nic neděje, tak to člověka tak nějak baví. Konec jakž takž potěšil, ale mohlo to být lepší. Jinak normální průměrovka na jedno zhlédnutí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Nurse 3D“ nepovažuji rozhodně za špatný film, ale na to, jak dlouho se o něm mluvilo a připravovalo se jeho vypuštěním, výsledek je takový celkem průměrný. Ano, je to odvážné v tom, jak se zde hlavní hvězda předvádí, ale brát tohle jako tahák na celý film, to mi prostě nestačí. Paz mi nesedla, prostě mě odpuzovala. Katrina Bowden pak jen ukazuje, že pořád bude stejná blondýna ve všech filmech. ()

Reklama

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Zvrácená tlama by se to mělo jmenovat. Opravdu snad první film na světě, na který jsem nebyl schopný koukat kvůli odpornému vzhledu nějakého herce. Když se "TO" objevilo v úvodu, začal jsem hystericky šílet, že to nedám, že se na TO, co vypadá, jak nějaká nepovedená transka, fakt nedá dívat. A jestli si vzpomínáte na scénu z filmového Mr.Beana, kde Peter MacNicol rozdýchává zničený obraz a když se trochu uklidní, nechá si ho znovu ukázat, že to možná nebude zas tak hrozné, ale zaječí ještě víc - tak přesně i já jsem po úvodu při titulcích přemýšlel, jestli to dám a že nakonec možná jo. Pak se objevila scéna v nemocnici, kde se mihlo pár komparsu a mimo jiné taky nějaké ty ŽENY a když se vzápětí opět objevilo TO, tak jsem s křikem chytnul ovladač a přepínal pryč. Ty vole, kdyby to aspoň byla nějaká jakože zrůda vražedkyně, ale ono to má být formou, že jako sexy kočka svádí ženaté chlapy, kterým se pak mstí, že jsou nevěrní. Zdravím mimozemštany za vzdálené galaxie, na jejichž planetě se TO jeví jako sexy pěkná kočka. Jinak v tom filmu bych jako nevěrný chlap přežil. Mě by totiž TO nesvedlo, ani kdybych ho měl na vypínač. Brrr, fuj hnus jeden fialovej. ()

mi_X_o 

všechny recenze uživatele

Aarniokoskeho Nurse veľmi podvratne nakladá s imageom herečky, ktorá postavila svoju kariéru na exhibovaní vlastnej nahoty. Scenár v podstate napísaný "na telo" Paz de la Huerty konštruuje zvrátený typ "superhrdinky", ktorá sa pomocou sexuality snaží čistiť svet od neverných mužov. Zároveň je podobne ako mnohí iní superhrdinovia nevyrovnaná a občas podľahne vlastným nerestiam. Vlastne ani nie je prekvapivé, že táto domina nezískava patričné sympatie od publika, na primárne cieli. 85% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trojrozměrná Sestřička s naleštěným pozlátkem, ale až s grindhousovým obsahem. "Psychopatická hrdinka s lesbickými sklony likviduje jak nevěrné manžílky, tak všechny blízké lidi její rádoby kamarádky." Tož takhle jednoduše k příběhu. K němu si připočtěte doslova zrůdnou hlavní postavu, hodně její nahoty (uvidíte kompletní zvěřinec, takže kozičky i bobra), pěkný vizuál, černý humor a poměrně dost násilí. Bohužel, onen závěr je až "brainwashing", protože co všechno projde ústřední vražedkyni, to je opravdu těžký výsměch. Tudíž blbůstka, na kterou se ale dobře kouká. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama