Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Velice miloučké překvapení. Na Nurse jsem čekala dlouhý čas. Po zhlédnutí traileru jsem byla nadmíru vykolejená spíše ve špatném slova smyslu a kroutila hlavou z provedení a z podstatné odlehčenosti. Taky z toho jak neuvěřitelně je hlavní herečka s exotickým jménem děsivá a jak drsně přehrávaně se musí vyjadřovat. Čekala jsem něco úplně jiného a dostala jsem něco úplně jiného. Tentokrát to byla trefa do černého a tím víc mě překvapilo, jak mi toto dílo bylo schopné udržet oči přilepené na obrazovce po celou stopáž a odlepit je až po skončení titulků. Paz de la Huerta není žádná stydlivka, příčemž je velkým lákadlem hlavně asi pro mužskou stranu. Naštěstí nám Paz neukazuje jen svoje dokonalé křivky, ale i to, že umí zahrát velmi charakteristickou a chladnou záporačku. Ve filmu je hodně chytlavých soundtracků, které jsou vesměs pozitivní i při krvavých scénách, což už o něm něco vypovídá. Vizuál taky moc pěkně udělaný. Osobně mi to částmi připomínalo American Mary. Nurse je ovšem pojatá jako taková přehnaná relaxační hovadina. Ale nečekaně se mi to líbilo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Anděl smrti...zpočátku jsem měl pocit, že tvůrci váhají mezi erotikou a horrorem (nebo spíše gore masakrem). Osobně bych se raději přiklonil ke druhému (erotiky a porna je všude kopice, kvalitních horrorů pomálu). Až v samotném závěru se autoři rozpomněli, co chtěli původně natáčet. Škoda jen některých očividně pixelových efektů, přeci jen, není nad skutečné maso. Velmi dobrá kamera se občas utrhne a předvede vypilovaný videoklip. Škoda, že příliš napětí si divák neužije. Protože jsem fandil Abby, byl jsem nakonec spokojený. Nejvíce si tedy divák užije odhalených zbrojních pasů, nejméně krve (byť se občas nějaká ta rudá fontánka objeví). Objektivně...2,5* ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s horšími i lepšími momenty. Dějově trochu děravé, ale ještě v únosné míře, atmosféricky velmi dobré, několik povedených krvavých momentů (hlavně tedy závěrečná sekvence), občas bohužel divné chování postav. Žádná pecka to vážně není, pouze film pro nenáročného diváka, co má opravdu rád thrillery (horory). 55% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Neviem ako ostatní, no ja som sa na film pozeral s ťažkosťou. Paz v hl. roli je odpudivá a jej prízvuk mi naozaj vadil, narozdiel od pôvabnej Katriny, ktorá niečo málo zahraje a film ako tak drží. Mám rád čierny humor, no tuna mi vôbec nesadol. Film je bez náznaku atmosféry a v niektorých častiach nudí, no zachraňuje to posledná polhodina, ktorá je dobre rozbehnutá a krvou sa nešetrí. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh to bol velmi zaujímavý.Je to o zdravotnej sestre ktorá vraždí pre ňu neverné svine ako predloha super,aj keď takých podobných filmov je už dost na filmovej scéne..Ale už tento film tak super nebol,scenáristicky totálne zlyhal vo všetkých bodoch.Nahoty tam bolo naozaj požehnane ale keby aspoň hlavná predstaviteľka Abby bola sympatickejšia tak by sa nato dalo aj pozerat,ale bola riadne škareda a veľmi neprijemný pocit som mal z nej.Jedine sympatickou herečkou bola K.Bowden s nou bol film troška príjemnejší.Podobný film je American Mary ale ten ma bavil o dosť viac.Skoro žiadne napatie až na to finále ktoré bolo riadne krvavé a umieralo všetko čo bolo na blízku,ale dobrý dojem to už nezachránilo ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama