Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší zombie komedie, co jsem kdy viděl. Když to porovnám s doposud nejoblíbenější a druhou nejoblíbenější, tak tady je ta zábava ještě o level výš, takže musím tasit plný hodnocení. Je to prostě prdel jako sviňa, tlemil jsem se od začátku až do konce. Někomu možná komediální prvky u zombíků nesedí, já jsem si ovšem film nadmíru užil. Děj, o který ani tolik nejde, je v pohodě, prostředí více než zajímavé, hlavní protagonisté zrovna tak. Některý situace jsou možná až moc, ale těch je vážně jen pár, takže se to dá přehlídnout. Stručně řečeno: Megazábavný masakrální nářez. 85% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kubánská blbina plná politicky nekorektního a perverzního humoru, který není občas vůbec vtipný :) Ale zombie apokalypsa sponzorovaná americkými imperialisty pod rouškou nemrtvých disidentů za jedno zhlédnutí určitě stojí, ale čekal jsem určitě víc humoru, hasta la victoria siempre!60%.A nebojte, v tom komentáři spoiler fakt není :) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kurvadrát to bylo dost dobrý.Překvapení jako prase.Strašně mi to připomínalo Soumrak mrtvých a přitom to bylo ůplně jiný.Musím uznat,že Soumrak mrtvých je moje oblíbená hororová komedie.Ale tohle ji rozhodně převálcovalo.Parádní jízda se spoustou rumu,krve a výživných hlášek.Můžu všem jenom doporučit.A komu se to nelíbí,ať mi prdel políbí. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Juan je kráľ sveta, ale škoda, že len v tomto filme, lebo každý film potrebuje takého pohodového típka, ktorý uvažuje racionálne a bez rešpektu. A jeho motto- keď sa dostať do sračiek, tak, ale do poriadnych. Keď zisťovali s čím majú dočinenia, skúšali cesnak, kol do srdca, ale upír to nebol, tak skúsili vymetanie diabla, a to tiež nepomohlo, a tak skúsili ranu do hlavy a tramtadadá ujo skonal. Tak neskutočne prisprostú partiu som dlho nevidel, ale to čakanie za to stálo. Ten cynický a čierny humor je tu v silných dávkach a to je len dobre. Mám pocit, že táto situácia vyžaduje nejaký plán-najmúdrejšia veta z filmu. Len škoda, ale ďakujem Bohu, že v tomto filme to bola len veta. Lebo Juan bol Anti génius, ale z hordou zombie nerátal ani on. Ale paródia to bola neskutočná, boli tam Matrix,Ninja Korytnačky aj Resident Evil, tak čo viac si priať. Ale strašná Zábava, veľmi som sa bavil. A jeho dcéra, no hádam krajšiu a akčnejšiu babu som ani nevidel. Ale disidenti boli hladný. A ta konečná bitka Juana a zombie bola komik-sovo štýlová a ukončila parádne zábavnú a aj akčnú jazdu. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Cuba para siempre, zombies gloria!" Štvavý imperialistický škvár, pokoušející se zahryznout revolučního ducha kubánského lidu! Milá a zábavná prča v socialistickém sepraném pánském tílku, coby uniformě svobodného ducha. Veselé, morbidní, sympaticky nadržené i nahláškované. Tuhle exotickou zombie Havanu určitě navštívím i znovu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama