Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Juan de los Kabanos je prostě nářez jako prase. Od začátku našlapaný hláškama jako kráva....."staříka nebudeš harpunovat ! " , člověk se u toho řeže celej fim, protože extrémně nesympatickej Jenda a Lazáro tupej jak majzl jsou dvojka k pohledání. Trikově snad céčkový, ale koho to sere. O to tam ani moc nešlo. Celá Havana squadra byla výborná a když si k tomu člověk dá pár panáků seňora Zacapy z Guatemaly, tak je o ten správnej štředojihoamerickej zážitek postaraný. Te quiero Juan :) 95% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A doprdele! Tak toto bude na delší povídání....Jsme na Kubě, jsme jakýsi vekslácký póvl milující svou zem, plivajicí po disidentech, plivající po Americe. A hle, něco zvláštního se děje, už i na tu naši Kubu dorazili zombies. Tady by se zdálo, že se film ubere klasickou dráhou "zombie-komedie", ovšem je zde pár sakra podstatných rozdílů.1) SPOILER - Jak se asi zachová hlavní hrdina? Paradoxně ne jako socialista, ale jako správný kapitalista - na zomibe epidemii se přece musí vydělat! "Haló, tady Juan Řezník, pozabíjíme Vaše příbuzné!" -no já jsem chcal!!! KONEC SPOILERU 2) Masky, herci, hudba - místy až céčkové, tudíž nedoporučuju puntičkářům. 3) Gagy, hlášky - tak toto je naprosto dokonalé, takto jsem se nenasmál opravdu dlouho, natož u nějaké přiblblé komedie. Mluví se tam hodně sprostě, což hláškám dodává ještě vetší říz, musím říct, že perfektní práci odvedl překladetel ze španělštiny. 4) Je to komedie, bát se nebudete vůbec. 5) Satira, komunismus, kapitalismus, disidenti. = Celkově - já mám nutkání za céčkovost a lehce trapný konec dát 4*, ale nemůžu! Pokud se řechtám jak ten debil každou druhou scénu, tak musím dát plnej. Určitě ne pro všechny, ale pro mě skvělá zábava! ;) ()

Reklama

navorski 

všechny recenze uživatele

Zombie apokalypsa jako revoluce. Nebo kontrarevoluce? Před koukáním doporučuju doplnit si nějaké základní informace o kubánském státním zřízení, revoluci a tak. Je tam plno narážek, které dohromady s příběhem s nadsázkou, a možná poselstvím, odkazují ke kubánské realitě. Bez toho to funguje taky, je to docela vtipný, ale je to jako koukat trezorový film bez základního povědomí o normalizaci. Na zombie komedii rozhodně dost dobrý. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Tak to se soudruhům věru povedlo! Služba "zabíjíme vaše bližní", válka proti "disidentům" (poddruhy "zajíc" a "želva") a pragmatický harpunář, který občas sice uloví i někoho živého (včetně nepohodlného dlužníka), ale jehož vyznání lásky při čekání na východ slunce mne dostalo do kolen. Mimochodem - pokud se vám líbila atmosféra tohohle filmu, vřele doporučuji knihu "Král Havany" Pedra Juana Gutiérreze. Sice tam nejsou žádní zombíci, ale různých zvráceností, svérázného humoru a hlavně atmosféry rozkládající se Havany si čtenář užije vrchovatě. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kubánská blbina plná politicky nekorektního a perverzního humoru, který není občas vůbec vtipný :) Ale zombie apokalypsa sponzorovaná americkými imperialisty pod rouškou nemrtvých disidentů za jedno zhlédnutí určitě stojí, ale čekal jsem určitě víc humoru, hasta la victoria siempre!60%.A nebojte, v tom komentáři spoiler fakt není :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama