Reklama

Reklama

Lidé na slunci

(festivalový název)
  • Norsko Mennesker i solen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva páry se rozhodnou strávit začátek léta společně tak, aby na to nikdy nezapomněli. Konec světa ale v plánu rozhodně neměli. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Chlpatý medveď, jeho semetrika, ich malý autista, mentálne nestabilný psychológ a jeho typická obeť utláčanej ženy, a stará forela recitujúca Bibliu. Všetci na nejakom švédsko-dánskom ostrove, kde nie je nič, iba škaredé chatky a koniec sveta. Krvavý dážď, kobylky, trhliny v zemi a mraky ako tri rite. Samozrejme, švédsko-dánsky nadhľad si nechce pripustiť, že je fakt koniec. Bolo to trápno-vtipné, taký humor mám rada, a stupídne, čo mi v tomto prípade neprekážalo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nóri prekvapili slušným budovaním atmosféry, trikovou stránkou a hrôza na záver sa vám zrejme dostane pod kožu. Lenže sledovať tak nesympatické postavy, ktoré skoro nezlezú z plátna, bolo pre mňa značne ťaživé. Potom sa človek ani nečuduje, aké mal Boh s ľudstvom plány. Príliš to zmotivované nie je, zopár dialógov o tom, na akých ležérnych a arogantných blbcov sme natrafili, nie je úplne dostatočným argumentom pre to, čo nasleduje v záverečnej tretine, ale zaujímavá myšlienka to rozhodne je. Ale rozhodne sa dobre na záverečné desiatky minút pozerá. Záver ponúka nejaké tie možnosti na interpretácie, avšak aj tu som mal dojem, že mohol byť lepšie zmotivovaný a údernejší. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nezávazné klábosení na pláži, než nastane konec světa. Spíše hořký humor, kdy přijdou na přetřes i Židi s Ježíšem a pravé charaktery postav se vyjeví až téměř v závěru. Taková ta zaprděnost a sobeckost, kdy jsem já a pak až daleko za mnou ostatní, rezonuje se současností. Hlavně si ještě užít a pak se to tu může...Padající hvězdy nenesou štěstí, červený déšť nebude železitá voda, kobylky přišly včas a temnota obestře vše. Původně jsem to viděl tak na tři, za konec ale musím jednu hvězdu přihodit. A na závěr I Can See Clearly Now od Johnyho Nashe..... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Asi jako kdyby konec světa zkazil dovolenou rodině Homolkových. Film si utahuje z té lidské vlastnosti, díky níž je homo sapiens schopný v zájmu vlastní pohodlnosti přesvědčit sám sebe, že vlastně o nic nejde, ať se děje, co se děje. Že občas prší krev? A že noc není úplně tak noc? A ty padající hvězdy a mračna kobylek? Ále, my máme vlastní starosti. Ono se přežene a bude zase dobře. No... Pro někoho možná. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Bravo! Komedie, u které jsem se ani jednou (! ať se na místě propadnu, jestli kecám) nezasmál. Věřím, že se najdou lidi, které to pobavilo, nechci je ale znát a nechtěl bych se s nimi bavit, nesedli bychom si. Je to zlej film. Zlej ve smyslu ošklivej. Vizuálně, i myšlenkově. Získal jsem z něj dojem, že to mělo karikovat společnost, která se odvrátila od Boha. Celá tahle trapná upachtěnost mi přišla jako objednávka z Vatikánu. Nelíbilo. Ani trochu. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama