Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

dee-key 

všechny recenze uživatele

Co je na tom mysteriózního jsem nepochopil. Do škatulky thriller to už pasuje trochu líp. Co na to ale říct? Holce nikdo nevěří, tak pátrá na vlastní pěst. Klišé. Po cestě nalézá indicie a stopy k vrahovi jsou tak jasný, jako vyšlápnutý ve sněhu. Moc lineární. Policajti honěj holku místo toho, aby hledali kam se fakt poděla její sestra. Nesmysl. A nakonec to holka celý zapře, i když pošle fotky šéfovi policajtů. Zase nesmysl. Je to hrozně přímočaré a neuvěřitelné, ale musí se nechat, že jsem nevěděl, jak to dopadne. Pravda, ze všech možných konců si tvůrci vybrali ten nejjednodušší. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na thriller s Amandou a čekal jsem víc. Určitě je plus, že režisér poskytuje dost slepých vodítek, takže krimi zápletka zůstává dlouho otevřená. Nicméně soukromé pátrání Amandy mi připomíná pohádku o zvířátkách – jde za liškou, ta ji pošle za vlkem atd. Taky ty její bezprostřední historky se po čase okoukají. A i pár zbytečných postav bych našel. Skoro jako by se tvůrci neshodli, co vlastně chtějí natočit, a každý si od stolu prosadil svůj kousek. Takže jediná pozitiva jsou Amandina pěkná tvářička, sem tam nečekaný humor a napětí v závěru. # příběh 5 | hudba 6 | humor 1 | akce 4 | napětí 5 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Ne složitý příběh o unesené dívce, které policie únos nevěří a když se ztratí i její sestra, musí se Jill sama vydat po stopách únosce. To vše by šlo a například scéna telefonického rozhovoru Jill s únoscem, má určitě svou atmosféru a napětí. Na druhou stranu, která ženská by se takto autem vydala sama po lesní cestě a dál dokonce pěšky, navigována telefonem únosce? A policie je zde vykreslena jako parta totálních tupců, nejen že nic neověřují, ale ani nedokázali v lese najít místo únosce? Má to své dobré i špatné chvilky. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Holka okatá (až moc okatá, nejspíš má něco s brzlíkem) běhá po lese, běhá po městě, vybavená jak MacGyver i baterkou do lesa, každý jí hned rád poradí, kam dál, každý jí rád hned půjčí auto, jen policie jí nevěří, ale holka se nedá a lítá po městě a lese dál, aby našla unesenou sestřičku... Řemeslně sice dobře odvedená práce, ale je to jen řemeslo, bez většího nápadu, bez dobrých hereckých výkonů - Amandě prostě její přetažené rádoby herectví nevěřím - bez větší atmosféry, vtažení do děje, zaímavosti, nějakých větších zvratů... Plus samozřejmě okaté logické nesmysly včetně závěru MOŽNÝ SPOILER (záporák sfoukne jak svíčka po jedné ráně, policie Jill nehledá podle mobilu...). ()

Gary 

všechny recenze uživatele

AMANDA má papíry na hlavu a ŘÁDÍ po městě S OSMATŘICÍTKOU na vlastní pěst. Ona ví, že jí UNESL sestru stejný chlapík, který jí před léty trýznil v jámě. Policie zase ví, že ta holka je blázen, nikdo neunesl JEJÍ SESTRU a nikdo neunesl ani jí před léty. Hm. Amanda běhá po ulicích a honí důkazy. Tu ohrožuje pistolí zámečníka, tu domovníka, potom zase prchá před policejní hlídkou. NIKDO JÍ NEZASTAVÍ a ona si chce dát bez jakékoli opatrnosti dostaveníčko s vrahem, který možná ani neexistuje.... Zase jeden průměrný thriller s hromadou nelogických chyb a neuvěřitelného jednání postav, navíc s průměrnými herci (Wes Bentley je konečně tam, kde mu to sedí - na pozici třetích houslí). Kdo však chce vidět tuhle mladou okatou herečku, jak vyšetřuje, rozčiluje se a tahá na každého zbraň, je to film pro něj. Ale pozor: NESVLEČE SE! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)
  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)

Reklama

Reklama