Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

honajz 

všechny recenze uživatele

Člověk čeká nějakou tu rumunsko-bulharsko-albánskou pitomost á la poslední Seagalovky, bez myšlenky a nápadu, lacinou ve všech směrech, ale dostane chytrý scénář, postupné rozvíjení zápletky, pár zvratů, a do toho ještě hrdinu z SgA! Je to poněkud chladnější, bez emocí, což je možná účel, ale drželo mne to od začátku do konce, akce je tak akorát, je přehledná, a i když jde o módní téma, prostě se na to dobře kouká. I JCVD hraje úměrně a občas dokonce projeví emoci. Sugestivní hudba tomu dodává určitou mystičnost. Hezké to bylo. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Jean-Cloudeove staré dobré časy sú nenávratne fuč.Hodnotím to takto preto,lebo na to,aby zneškodnil gang únoscov sa ulakomí na pomocnú ruku?!A nie len jednu,ale hned dvoma, pretavenými do oboch rodičov uneseneného dievčaťa.Ale vdakabohu,že manžel bol aspoň profesionálny zápasník,a teda touto skutočnosťou nebol až taký ľavý.Ale čo jeho žena?Tá tiež nebola bohvie aká krehotinka,ako sa na prvý pohľad mohlo javiť.Tak málo-pramálo akcie u herca jeho kalibru.Neverila som vlastným očiam.Nebyť znova tej silne silnej tematiky a síce obchodu z bielym mäsom,ktorý býva vo filmových príbehoch tak vzácnym artiklom a u mňa navyše zaujímavou zápletkou,vidím to na **hviezdy. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Solídne béčko. Ktorému však zrovnávanie s 96 HODÍN dosť škodí. Preto opakujem, že ide o solídne béčko, nie zábavné béčko (ako v prípade francúzskej akčnej vlny). Film však nenudí. Mám rád napríklad ZÁSTUPCU VELITEĽA, kde je minimum bitiek, je tam však jedna solídna a navyše na správnom mieste. Pri Šiestich výstreloch je skvelá akcia s nožíkom hneď na začiatku a potom už nič nepríde (len strieľanie). Paradoxom je, že tento film svojím nevyváženým tempom ukazuje, koľko béčkových zjednodušení bolo v Takene. Ak boli niektorí Slováci nakrknutí kvôli vykresleniu Slovenska v HOSTELOCH či TERORE VO VLAKU, tak si pozrite ako tu Amíci vykreslili Moldavsko... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Zpočátku má film našlápnuto mezi nadprůměrné akční filmy a vypadá to na povedený comeback belgické mlátičky. Překvapuje i scénář, který se snaží do děje vnést originalitu a nebýt jen tuctovou kopií stokrát viděných dějů. Žel film sráží slabší herecké výkony a ne zrovna vhodná hudba. Viděl jsem dabovanou verzi a to je dost nepovedená a chudá práce českých zvukařů... Holt asi nebyly na kvalitu peníze :-/ 70% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Předesílá že "na Van Dammovku" tohoto tisíciletí je to nadstandard. Vážně mě nijak neuráží produkce z Rumunska (nebo odkud to bylo), jeden si dokonce připadá že tam každou chvilku vyběhne se samopalem Vašut jak je to vypadá "domácky". Takže výprava žádná tragedie. Děj je ale ultra tuctová akčňárna podle příručky takže i vykecání pointy nikomu zážitek nepokazí. JCVD tam hraje se synátorem a dokonce má ve filmu JCVD roli jeho otce... fakt nekecám. Takže pro znalce drobná třešnička na dortu. V jedné scéně si jako prohlíží rodinné album které je jeho skutečné rodinné album (ne že bych ho někdy viděl, ale Gladys Portugues - manželka JCVD - ještě poznám když ji vidím). Takže bez předsudků celkem v pořádku film. Prostě dám jako fanda JCVD hvězdy 4, pokud ho někdo nijak extra nebere hned si jednu hvězdu sundejte (ten kdo ho doslova nesnáší si prosím vás ten film ani nepouštějte, to snad zdůrazňovat nemusím). ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • V okamžiku, kdy Becky (Charlotte Beaumont) uvnitř starého sovětského zařízení věznitelů uniká s mobilním telefonem do další místnosti, je posléze jedním z věznitelů opětovně lapena. A ačkoliv jsou těžké vrzající dveře zprvu uzavřeny, když je násilím vynášena v následujícím okamžiku ven, dveře jsou otevřeny dokořán. (Conspi)
  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama