Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (299)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak zklamaný rozhodně nejsem ale i tak přiznávám že je to trošku slabší než první díl. Nicméně se u mě nejedná o takový sešup dolů jako třeba u Hatchet série. Tohle byla taková celkem slušná jednohubka. U mě film vyhrává díky konci. Spoiler mám hodně rád když takovýhle hovado dostane na konce na prdel KONEC SPOILERU. Jinak je to klasická dvojka, více akce(to špatné), více mrtvol(což je dobré ale zase scéna na diskotéce mi přišla taková zbytečně urychlená). Herci mi přišly v pohodě a hlavní hrdina je poměrně sympaťák. Moc se mi ale na druhou stranu nezamlouvala postava tý ženský co jí tam Collector chová. Film který má jen a jen bavit a to se u mě splnilo i přes těch pár neduhů. ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu bola dobrá s celkom fajn hudbou.Záver sa mi páčil najviac.Je to ináč dobrý nápad na zamyslenie. Predstavte si, že ktosi by vás hodil do krabice, zamkol a uniesol.Potom by vám dovnútra strieknul uspávacieho plynu a v bezvedomí si vás pripútal a splňoval si svoje sadistické chúťky.Rezal, hrýzol, škrabal... púšťal do vás chrobáky...predstavte si, že sa vám podarí uniknúť a vy si ho potom kdesi odchytíte....Ja by som na takého nachystal sikovky a jeho gule by spoznali stredovek. :D ...predstavujem si, že Arkinovi sa to v hlave pomätie a vznikne trojka- on v hlavnej úlohe. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo je numismatik, jiný filatelista, další třeba akvarista. Jsou ale tací (alespoň podle amerických scénářů), které rajcují torza lidských těl. Vše je samozřejmě těžce nucené a přepálené (kdyby opravdu došlo k úvodní senosečové scéně z diskotéky, k případu by byly okamžitě přivolané stovky zapálených detektivů), přesto bezvýchodnost situace v labyrintu smrtících pastí přidává téhle krvavé pohádce nějaké ty body navíc. Strach, zoufalství, bedna, a jedeme v tomhle solidním tempu a sympaticky úsporné délce na další level. Do toho všeho řemeslná režie a hlavní hrdinka v podání subtilní Emmy Fitzpatrick, která není jen dalším masem na porážku. Od toho tu jsou jiní a není jich zrovna málo!! Úsměvná jednohubka, která neublíží, i když nelze přehlédnout, že jakmile se scenáristé dostanou do úzkých, vymyslí první kravinu, jen aby děj posunula zase trochu kupředu!! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Lidi jsou různí. Někdo sbírá známky, někdo mince, jiný zase vykuchaná lidská torza. Taková filahomická, či chcete li, homismatická burza rozhodně není taková nuda, jako když si banda páprdů ukazuje pod lupou aršíky nebo pečlivě leští zlámané groše. Každopádně, fantomasní řezník z unylé jedničky se docela slušně udělal, pojal to ve velkém a otevřel si kulantní, velkokapacitní masokombinát s kafilérií. Jde sice jen o další Viděl, nicméně strhující a skvěle udělané, avšak i tak to místní samozvaná, hororová G*U*R*U*R*A opět pobuřuje, protože správný, pětihvězdičkový horor má přeci vypadat tak, že tři až pět mentálů sedí na prdeli, nejlépe v jedné místnosti, plácají dvě hodiny esoterické broskvoviny, až se jim z toho třepe kamera a v poslední minutě neviditelné cosi udělá zpoza dveří "BAF"! Takže tohle je to dobré jaxviňa, podle verbala, samozřejmě. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jednička šla bez odboček vyšlapanou cestičkou moderního slasheru a exploitation a měla dobrou atmosféru, střípky logiky i náznak příběhu. Dvojka se na příběh, atmosféru, dokonce i logiku vysrala úplně a jede pouze na vlně adrenalinové hororové akce, záporáka už přece známe, je to prostě sběratel s maskou, jenž od entomologie ( pozor to byla nová informace) přešel o pár tříd výš a místo roháčů a nosorožíků napichuje zástupce rodu Homo a nic dalšího nemusíme vědět a jedem, tu pozabíjíme desítky lidí na diskotéce pomocí sofistikovaných pastí, támhle si vystavíme "sawovskou" továrničku, aby si kluci trochu zablbli a tak dále a tak dále...no je to strašlivá slátanina, ale jeden se u toho nenudil a za ty formaldehydové exponáty by se nestyděli ani Damien Hirst nebo Gunther von Hagens. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama