Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov z celého sveta sa chystá preskúmať podzemie Berlína. Pravdepodobne ho postavili nacisti a tiahne sa pod celým mestom. Keď sa ich miestny sprievodca (M. Riemelt) zraní, prepadnú mladí ľudia panike. (pancakes)

Recenze (102)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Možná se jedná v Německých vodách o filmařský nadprůměr,pořád je to ale jen tupá a nudná vykosovačka,která vykrádá hned několik filmů a to přímo neskutečnou podobností scén,od Metra až po Texaský Masakr.Začátek přitom vypadal dost nadějně,podzemí,nacistická mytologie a parta tupejch komparzistů na vybití.Bohužel od zranění jejich vůdce se postavy chovaj typicky imbecilně,jak už to tak ve shlasherech bývá,Nathalie Kelley předvádí naprosto příšerný herecký výkon a bylo mi za ní normálně trapně.Roztřesená kamera je na tečku a příběh přes vlnu nudy dojede do debilního finále.Další zhovadělá píčovina které hodnocení díky bohu rychle klesá,když sem si to pouštěl mělo to 65%,proto sem si naivně myslel že by to mohlo být něco zajímavého,bohužel.Jen další,tupý a neoriginální slasher a přitom stačilo jediné....zapojit prvek fantasy,přihodit dvoumetrovou gorilu v koženém plášti s hákáčem na rukávu a udělat z toho něco démonického,jenže tohle nikoho nenapadne a celá pointa kolem lezení pod zem,abych se kouknul na 3 fresky v podělanym bunkru nabývá na mezigalaktické debilitě.Další shit.20%. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1251. hodnocený film: Ohromně našplápnutý film, který vás hodně vyděsí. Max Riemelt je skutečně skvělej herec, kterej se hodí na spoustu rolí. Příběh je sice hodně přitaženej za uši, kdy vstoupíte zadním vchodem z diskotéky do podzemí Berlína a prozkoumáváte veškeré jeho tajemství. 5* filmu dávám za jeho brutální napínavost i za solidní herecké výkony. Pokud bych někdy točil film o krvelačném zabijákovi, použil bych přesně pro tuto roli Klause Stihlmeiera. Bravurní film. 5* ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Prohlížeč kreslených frků českého ilustrátora a přerostlého kokosu na sněhu? Kdepak, jen kameraman s pevnou rukou, mladé maso k povraždění a hlavní úchyl v podobě východoněmeckého Jamese Coburna, co pamatuje sjetí prvního Wartburgu z výrobní linky a možná ještě i doutnající ostatky Vůdce.. Napětí veskrze žádné, nápaditost nulová (ano, ten guláš opravdu není z hovězího zakoupeného ve Sparu), mytologie kolem chlapců, co rádi ukazovali, jak vysoko skáče jejich německý ovčák, využita jen okrajově a ta jedna mírně osolená košile z harému už mediální obraz nevylepší. Protiklad k názvu Wendersova Nebe nad Berlínem se nekonal. Schade.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že už jsem tenhle kousek dávno viděl. Pak mě ale zarazilo, že ho tady nemám ohodnocenej. Po přečtení zdejšího obsahu už jsem si nebyl sám jistej. Obdobných filmů jsem už totiž pár viděl a tak jsem se rozhodl, že si film prostě pustím a zjistím kde je pravda. Zpočátku mi film nepřipadal nějak extra povědomej. Ale jak se objevil zubatej němčour(Klaus Stiglmeier) vše se mi začalo vybavovat. Takže závěr zní. Film už jsem kdysi viděl ale ještě asi v dobách kdy se nebyl na ČSFD. Ale už jenom ten fakt, že jsem si z něho skoro nic nepamatoval hovoří o tom, že nejde o žádnou hororovou pecku. Záporák je sice slizkej, fajn je i scéna s košilkou(asi TOP scéna filmu) ale jinak opravdu o žádnej hororovej zázrak nejde. 2hvězdy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hoďte do mixeru Metro + všechny ty Jeskyně + buranské horrory + Hory mají oči + ....a máte Urban Explorer. Zaráží mě úžas na německým filmem, který tu nechává kvalitní hodnoty již od němých a zjm. expresionistických dob. Stejně jako ostatní kinematografie i Němci umí filmy dobré a špatné. Oceňuji momenty napětí, dobrou hudbu a stabilní kameru (roztřesená ručka je opravdu na mašli). Většina děje a momentů je poměrně dobře předvídatelná, jen konec je poněkud debilní. Cílem těhle snímků je především napnout, což se zde částečně daří. K.Stiglmeier je mírně děsivý sám od sebe, namaskovaný je pak chvílemi hrůzný (zuby mu dali fakt příšerný). Přese všechno snažení film, bez něhož se dá lehce obejít... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné ze zdí v podzemí je možné si všimnout německého nápisu "Wie schnell ist doch das Leben aus", což v překladu znamená "Jak rychle život uteče". (DruidKarel)
  • Kris (Max Riemelt) označí mená ďalšej dvojice hlavných predstaviteľov vo filme (Nathalie Kelley a Nicka Eversmana) podľa dvojice postáv v snímke Takí normálni zabijaci (1994). (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v nemeckej metropole Berlín. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama