Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

Saraph 

všechny recenze uživatele

Sakra, to ten týpek s tou mega baseballkou musel chcípnout tak brzo? :'( Ok, teď vážně. Sharknado je sračka, ale asi každý se na to jde koukat jen proto, aby se pobavil. Horor/Thriller/Sci-Fi? Ani náhodou - je to komedie. Myslím, že je rozdíl mezi tím, jestli se vám film nepovede, nebo jestli uděláte Žralokonádo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po žraločím útoku ploutev zbyla mi v oku. Krční svalstvo nas*ačku, neužil jsem řezačku. Snad uchrání mě Stývova robotická Rajdová. A když bude nejhůře, schovám já se do móře. /// Páč to je jediný místo ve Vesmíru, kde v tomhle filmu není žralok. Jinak jsou teda úplně všude: v kanálech, v metru, ve vejtahu, v sifonu... Já po půl hodině nadzvednul gauč a jasně že tam byl žralok! Zase jsme na to čuměli ve třech a zase jsme u toho řvali. První bolestí, druhej radostí a třetí řval na celej barák "Já chci bejt žralóóók!" Škoda jen dvou zásadních nedostatků - chybí tu madam bikinová Scerbová a nikdo za celejch 88 minut ani jednou neproletí žralokem. No ty volé, tak snad žralokonádo, ne?!? ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet a podobná haluz ako (ne)obľúbená jednotka. Páčilo sa mi to ale ešte viac, pretože predtým sa Asylum akoby ešte celkom nevedelo rozhodnúť, či pôjde v klasických šľapajách svojich filmov, alebo sa to na všetko vyserie a absolútne utrhne z reťaze. Tu už bolo tvorcom jasné akým smerom ísť a tak sa akoby uvoľnili a nechali debilitu (v tom zábavnom slova zmysle) víťaziť. Už to síce nie je ten konzistentný pobrežný úlet ako prvý diel, ale miestami to pôsobí ako zlepenec scén z viacerých filmoch, v ktorých sa pretŕča kopa známych béčkových tvárí a užíva si to. Ja som si to užil tiež a dúfam, že príde aj trojka, pretože toto už nie je len paródia na žraločie filmy, ale vydarená paródia na xy (nielen) hororových subžánrov, do ktorých si Sharknado 2 surovo nabilo žralokov, tam kde ich človek nikdy predtým nemal šancu vidieť. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mno, jestli u prvního filmu nebylo jasné, zda to tvůrci myslí vážně, nebo jen zkoušejí hranice divácké imbecility, co se podobných rádoby katastrofických filmů týče, tady přitvrdili natolik, že je zřejmé, že jde o parodii a cílenou blbost. Pak už tedy jen čekám, s jakými nápady přijdou. Něco recyklují, něco přidávají, ale co naplat, když spoustu dalších nápadů nechali ladem a náš dvanáctiletý syn měl spoustu lepších - žralok vykoukne z ledničky, žralok v Oválné pracovně místo prezidenta apod. A i když je to míněno úletově, stejně mne za chvíli štvalo, že uličkou letadla proletí žralok, někomu ukousne hlavu - a vysublimuje, protože už pak po něm není stopy, ani do pilotní kabiny nedoletí. Nebo ty proudy vody v ulicích NY, jež jsou sotva po kotníky, a plavou v nich dvoumetroví žraloci, a jak dovádějí, mršky, v té "hluboké" vodě! Kovbojské rodeo na žralokovi za přímého pádu je alespoň zábavné, co si budeme povídat. Jinak některé postavy ve filmu tak nějak přijdou, odněkud se vynoří, a pak se na ně zapomene, nebo prostě zmizí nějak ze scény. Inu, a subplot s ukousnutou rukou s prstýnkem ani nevím, jak komentovat. Zabaví to svou pitomostí a uhozeností, člověk si říká, co dalšího za kravinu přijde, ale stejně to netáhne tak, jak by mohlo, chtělo by to víc učesat a dotáhnout. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zatímco u prvního dílu jsem upřímně věřil, že veškeré nedotaženosti jsou dílem nulových režisérských schopností a odstrašujícího hereckého umu všech postav, tak v pokračování mám velmi intenzivní pocit, že se všechny filmařské chyby dějí zcela záměrně, protože je to celé neuvěřitelně do očí bijící. Zadat do kolonky žánry jako horor či thriller může jen opravdová píča, která film rozhodně neviděla. Samozřejmě se jedná o čistokrevnou komedii, protože komediálních prvků je na každém rohu požehnaně, kdežto ty hororové jaksi chybí. Já osobně se přiznám, že jsem se docela dost nasmál. Rozhodně víc než třeba v přisrané jedničce. A filmu, který je tak neuvěřitelně debilní a působí neuvěřitelně komicky snad každým okamžikem, nemohu rozhodně dát odpad ani jinak směšné hodnocení. Tento film je přestřelený úplně v každém ohledu. Dialogy jsou na samém vrcholu stupidnosti. Už dlouho jsem neviděl nic, kde by rejža zvládl vybudovat film na totální debilitě úplně všeho. Všechno je opravdu ještě horší než v jedničce a nevěřím, že něco takové dovede napsat zdravě smýšlející jedinec. Kupodivu všechno dohromady skvěle zafungovalo. Na tento díl jsem se těšil pouze sarkasticky, ale na pokračování se budu těšit už zcela upřímně, protože takhle vypadá švédský stůl plný toho nejabsurdnějšího humoru. Ke zhlédnutí doporučuji pár vychlazených zlatavých moků. V dnešních vedrech by určitě nepohrdl vůbec nikdo. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je několik narážek na slavnou komedii Připoutejte se, prosím (1980). V cameo roli pilota se zde objevuje Robert Hays, který pilota ztvárnil rovněž ve snímku Připoutejte se, prosím (1980). Zazní zde také replika "Its getting a little hot", která zazněla v souvislosti s motorem letadla i ve zmíněné komedii. (bubun)
  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)

Reklama

Reklama