Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

stration 

všechny recenze uživatele

A je to tu zase. Naprosto neodolatelný nápad a ztvárnění od králů braku, studia Asylum. Tentokrát ještě debilnější, přehnanější a víc heroické. Ke konci jsem se přistihl, že je mi dokonce trochu líto, že film končí. Ovšem chystá se třetí díl a údajně s božským Davidem Hasselhoffem, který už nejednou prokázal, že si s podobným žánrem (rozuměj komedií) rozumí - Piraňa 3DD, Sponge Bob. Už se nemůžu dočkat. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Sakra, to ten týpek s tou mega baseballkou musel chcípnout tak brzo? :'( Ok, teď vážně. Sharknado je sračka, ale asi každý se na to jde koukat jen proto, aby se pobavil. Horor/Thriller/Sci-Fi? Ani náhodou - je to komedie. Myslím, že je rozdíl mezi tím, jestli se vám film nepovede, nebo jestli uděláte Žralokonádo. ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja ji zeru. Jeji mimicky herecky projev je unikatni, tolik emoci kolik dokaze zahrat. Ale ona za to nemuze, kdyz byla mala, spadla do sudu s botoxem.... Ona dokonce neumi ani poradne behat... Ona je prirodni ukaz... Ona je zralok...Calvin Klein.....To je fakt hlina. With love Tara Reid na vsechno ostatni je tu MaserCard. P.S. životní role Wila Wheatona!!! Schválně kdo najde Wesleyho Crushera. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to vlastně jen recyklací prvního dílu, leda tak zasazeného tentokrát do New Yorku. Hlášky už nebyly tak dobré, po akční stránce se to sice snažilo, ale pořád se jednalo o opakování nápadů z jedničky. Jediné, co tomu mohu opravdu uznat, je technická doladěnost, která předešlému dílu zásadně chyběla. Ale jinak? Nic nového. Snad si trojka povede lépe. ()

L-V 

všechny recenze uživatele

Pokud první Žralokonádo nechalo snad někoho na pochybách, tak toto pokračování rozmetá (doslova!) všechny pochyby už od samého začátku, protože Steve z Beverly Hills tu není před žraloky v bezpečí dokonce už ani v letadle... :) Takhle zábavná chujovina tu nebyla už roky! Když k tomu připočtete naprosto neuvěřitelné dialogy typu: - Proč jdete dolů? - Prší žraloci! řízlé záběry z televizní předpovědi počasí, ve které rosnička ukazuje předpokládané úhrny žraločího spadu :D, tak buď dostanete výtlem, který vás nepustí až do závěrečných titulků anebo nevydržíte ani prvních pět minut - záleží na přístupu... P.S.: Tara Reid s cirkulárkou místo ruky je absolutně nejvíc!!! :D ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Buffalu a New Yorku. (Terva)

Reklama

Reklama