Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem v plánu se na žádný ze snímků z této série nikdy dívat, ale náhodou jsem byl v obýváku, když to běželo, podíval jsem se na začátek a byla to taková hovadina, že jsem to musel dokoukat. Po celou dobu jsem nevěřil svým očím. A v jednom kuse jsem se musel smát a uklidňovat se tím, že to tvůrci určitě myslí jen jako recesi. Konec jsem potom suveréně prospal. Jednu hvězdičku dávám za to, že jsem se u toho docela dobře bavil :-) ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Otázka dnešního dne zní: Z jakého důvodu by se kdokoli koukal na film s názvem Žraloknádo Dvě: Druhé ? A odpověď bude pravděpodobně následující: Protože to bude ubohá příšerná spatlanina, která se při troše štěstí nebere vážně a tím, jak je to celý děsně pitomý, je to vlastně zábava. A protože těmhle formám zvrácenýho humoru celkem holduju, tak jsem se na Žraloknádo opravdu podíval. Že by se ale tenhle kousek dal považovat za skvost Béčkových braků, to se bohužel říct nedá. To, že je to utradebilně utratrapný, je zcela na místě. Ale nedokážu tomu odpustit tu příšernou nudu, kterou jsem protrpěl i za občasného Fast Forward Rewindu... ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Znáte ten vtip: sejde se v letadla Kelly Osbourne, prsatá blondýnka z Prciček a Steve z Beverly Hills 90210? :D No, tak musím říct, že podruhý už mi to tak veselé nepřipadalo. Ano, pár momentů je skvělých (předpověď počasí, žabák po žraločích hlavách, motorová pila, meč, kladivo... cokoli čím se dá zabít žralok...), ale už mě to tak netáhne jako jednička. Tvůrci už moc dobře vědí, na koho filmem cílí, a to mě nebaví. Nicméně zbaběle přiznávám, že se na tu slíbenou trojku taky mrknu. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ohlasy nelhaly, tvůrci skutečně šlápli s demencí na plyn a výsledkem je ještě debilnější (rozuměj i zábavnější) výplod než první film. Prvních a posledních 20 minut je nepopsatelných a zároveň nezapomenutelných. Tuny dementních hlášek a situací střídají další tuny dementních hlášek a situací. Prostředek filmu trochu tápe, hlavně tempo upadá a debility jsou opravdu debilní, nikoliv zábavné. Každopádně to není škoda času :) Pokud bude zachována vzestupná tendence, budu s napětím očekávat nové a nové filmy ze série. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mno, jestli u prvního filmu nebylo jasné, zda to tvůrci myslí vážně, nebo jen zkoušejí hranice divácké imbecility, co se podobných rádoby katastrofických filmů týče, tady přitvrdili natolik, že je zřejmé, že jde o parodii a cílenou blbost. Pak už tedy jen čekám, s jakými nápady přijdou. Něco recyklují, něco přidávají, ale co naplat, když spoustu dalších nápadů nechali ladem a náš dvanáctiletý syn měl spoustu lepších - žralok vykoukne z ledničky, žralok v Oválné pracovně místo prezidenta apod. A i když je to míněno úletově, stejně mne za chvíli štvalo, že uličkou letadla proletí žralok, někomu ukousne hlavu - a vysublimuje, protože už pak po něm není stopy, ani do pilotní kabiny nedoletí. Nebo ty proudy vody v ulicích NY, jež jsou sotva po kotníky, a plavou v nich dvoumetroví žraloci, a jak dovádějí, mršky, v té "hluboké" vodě! Kovbojské rodeo na žralokovi za přímého pádu je alespoň zábavné, co si budeme povídat. Jinak některé postavy ve filmu tak nějak přijdou, odněkud se vynoří, a pak se na ně zapomene, nebo prostě zmizí nějak ze scény. Inu, a subplot s ukousnutou rukou s prstýnkem ani nevím, jak komentovat. Zabaví to svou pitomostí a uhozeností, člověk si říká, co dalšího za kravinu přijde, ale stejně to netáhne tak, jak by mohlo, chtělo by to víc učesat a dotáhnout. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v Buffalu a New Yorku. (Terva)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)

Reklama

Reklama