Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Je vtipný koukat na to rozdílný hodnocení, ano je to béčkovej možná céčkovej film, ale jako komedie to slouží naprosto úžasně a přesně o tohle těm lidem v Asylumu jde, fakt jim nejde o to, aby na tom vydělali, vědí že točí sračku a prostě jí natočí tak, aby se lidi mohli zasmát, což se u mě teda povedlo. Scéna s motorovkou, ten zpomalenej záběr, já chcípal smíchy :D Je to hrozná sračka, ale je to sračka, která je vtipná a nenudíte se ani chvíli, uteče hrozně rychle a je to prostě boží. Hrozně moc nereálný, poslední scéna v tornádu je taky hrozně libová, mě se to fakt líbilo. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Sakra, to ten týpek s tou mega baseballkou musel chcípnout tak brzo? :'( Ok, teď vážně. Sharknado je sračka, ale asi každý se na to jde koukat jen proto, aby se pobavil. Horor/Thriller/Sci-Fi? Ani náhodou - je to komedie. Myslím, že je rozdíl mezi tím, jestli se vám film nepovede, nebo jestli uděláte Žralokonádo. ()

Reklama

Jigy odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tento film se nedá brát vážně, ale realizační tým, co toto dal dohromady musel být na tvrdých drogách. Už dlouho jsem neviděl blbější námět, střih, efekty, dialogy a především herce. Ať to beru s jakoukoli nadsázkou a nadhledem, tohle přece nejde tolik imbecilních hlášek a trapných výstupů na jeden film je moc. Pokaždé, když se objevila Reid, cítil jsem, jak se obrazovka napíná k prasknutí její ubohostí. Myslím, že speciálně jí by měli zakázat. Koukat na její pitvoření a umělohmotné, plastické grimasy je o zdraví. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nebýt užvaněných pasáží, tak to byla superjízda. V rámci série sice slabší díl, ale některé scény jsou fajnové - v letadle, na hřišti, socha hlavy Svobody a samozřejmě finále na vrcholu mrakodrapu, kdy z Fina a Skye se stali dva Thorové v jednom. Létající motorové pily neměly chybu, i když mohly být déle v záběru. Stejně jako v ostatních dílech je nejlepší černý humor typu -dal bych si rybu- nebo -nastane soudný den a zemřete- či -neboj, mně se nic nestane-. K pěkným zákusům, uhryznutým hlavám a pažím přibylo třeba rozčísnutí zad hlavou sochy. Už samotný nápad s létajícími a padajícími žraloky je prostě skvělý, tudíž člověk neumětelství a levnou produkci skousne. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Prvorozené Sharknado je ve své naprosté debilitě takřka geniální. Vlastně ne takřka. Je to smršť neuvěřitelných haluzí, která nutí diváka přemýšlet o lobotomii pletacím drátem a zároveň o Oskarovi pro všechny zúčastněné, včetně malovaných žraloků, kteří vypadají, jako by je kreslil Lada. Druhý díl je ještě větší (a zbytečnější) psycho. A protože jsem se při sledování obou potácel v bodech mezi naprostým Odpadem a diváckým Olympem, podělím je spravedlivě. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • Natáčení probíhalo v Buffalu a New Yorku. (Terva)

Reklama

Reklama