Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tenhle způsob filmu by erudovaní filmoví kritikové označili odborným výrazem "námrd". Ano, tohle je prosím prvotřídní thrillerový námrd, nic tak výrazného jsem na obrazovce už dlouho neviděl. Evansova postava je samozřejmě z říše fantazie (tím myslím že vyumělkovaná, nerealistická), některé scény šly určitě natočit líp, některé jsou absurdní (Evansova schovávačka ve vyvrhnutém trupu), několik věcí mi příliš nevonělo (divná představitelka Emmy, jedny silikonové cecky), ale celkově jde o tak neotřelé osvěžující béčko, že všechna drobná negativa v návalu diváckého nadšení pomíjím i promíjím. Pro mě zatím nejlepší film od zběsilce Kitamury. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Predstavte si klasicku zapletku o bande zdegenerovanych vidlakov, ktori terorizuju nejaky ubohy naivny par. No a postavte ju naruby. Z chlapika z toho naivneho paru urobte nielen serioveho ale dokonca aj masoveho vraha (to znamena, ze seriovo zabija vo velkom) a je iste, ze banda zdegenerovanych vidlakov ma po chlebe. Napad je to dobry, ale prevedenie je dost velkym sklamanim. Prvym problemom je, ze nie je komu fandit. Vsetci to su uchylne hovädá, ktore sa naviac spravaju nelogicky. Druhym problemom je, ze na jednej strane su totalne neschopni vidlaci a na druhej neznicitelny psychopat s McGyverovskymi schopnostami, ktory by s prstom v nose znicil terminatora aj s predatorom. Takze o nejake napätie alebo gradaciu scen nezavadite ani nahodou. Za nieco stoja len stavnate gore sceny a niektore absurdne vtipy. Za to davam 2 hviezdicky a vdaka originalnemu napadu sa film oplati raz vidiet, ale ziadna slava to nie je a niektore sceny som od nudy aj tak musel pretacat. 4/10. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dost podivný snímek, který se pořád ještě snažím plně pochopit, abych nemusel říct, že je to kravina. Pokud bych měl zůstat u rovného příběhu alá unesený mladý pár, vražda dámské polovičky, pomsta shodou okolností profi vrahouna na recidivistické rodince, pak bych asi taky musel jít s hodnocením ještě níž, ale......postava Adelaide Clemens mi tam hodně zamíchala kartama. Co ten chlápek byl zač a co vlastně bylo jeho cílem? Proč první slova té jeho kočky byla "She is not going to be same."? a "I will miss all this." Proč se sama zabila? ....jakoby věděla, že brzo umře. Proč měly obě stejnou jizvu? ....jakoby jedna měla být náhradou druhé. No nevím no.....Každopádně když už nic, je to kvalitní gore jízda, takže za mě dívatelnej průměr se spoustou otázek. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka výtržníkov z malého mestečka zhodou náhod a okolností objaví dievča, ktoré je niekoľko mesiacov na pátraní. Bola unesená šialeným mäsovým vrahom. Rodina za jej objavenie vypísala odmenu dva milióny dolárov. Všetci sa zhodnú, že ich postretlo veľké šťastie. Pravda je však úplne niekde inde! Dosť slušný hororový thriller, ktorý ponúka niekoľko nadštandardných gore "vychytáviek". Po dlhej dobe, najmä vďaka príbehu, hereckým výkonom či záveru, niečo čo stojí za pozornosť - 70%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

No one lives je ze všech úhlů výborný. Příběh o maniakovi, kterému gangsteři zabijí přítelkyni (čekám až bude pomsta za mrtvého přítele :D) a on se naštve a všechny je chce odkrouhnout. Jak to tak bývá nebude to pro ně hezké. Film má skvělý spád, už od 15-20 minuty film nabírá na obrátkách a akce nekončí, pořád se něco děje. Někdo umře, dialog, střeva na obrazovce, dialog To co se v tom filmu dělo jsem skoro nikde neviděl, až na pár věcí. Luke Evans je výborný a fandil jsem mu od začátku až do konce. Kdo má rád Revenge filmy s výbornými mordy a gore scénami, toto je přesně pro Vás. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)

Reklama

Reklama