Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúspěšný spisovatel se vrací do vesnice v Galicii, ve které vyrostl. Má zde převzít cenu, ovšem brzy přijde na to, že skutečný důvod, proč ho pozvali je, že má skoncovat se starou kletbou, jež sužuje obec posledních sto let. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Už můžu mluvit?".... ,,Zapomněl sis náboje!" ,,Plesk! Šplouch...křup!" Fajn komedie s příjemným vizuálem o vlkodlačí kletbě, která, nebude-li včas zlomena, hrozí přerůst v další ještě horší. Pekelná bestie tiše odpočívá v labyrintu podzemních chodeb a čeká na úplněk. Krvavé oči, smrtonosné tesáky a úder prackou, co utrhne hlavu. Naštěstí jde více o vlkodlačí horror a vtipné momentky a průpovídky jsou jemné a hojné jako šafrán. Scénka s prsty nemá chybu! Snad jen by možná byla lepší o trochu kratší stopáž, ale byl jsem spokojen. Závěr už tušíte, a přesto pobaví...Skočné songy dodala skupina s přiléhavým názvem Sex Museum. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Svieži španielsky vetrík do žánru hororovej komédie. Vlastne ide o komédiu s hororovými prvkami, ale to nevadí, zábava je zaručená. Potešila aj príjemná vizualizácia pripomínajúca staršie hororové filmy, taká pekná spomienka na poctivé masky bez digitalizácie. Vytkol by som len trocha pomalší rozjazd, ale od miesta, keď sa ukáže prvý krát stodola, snímok sa rozbehne a naberie tú správnu atmosféru. Španieli to proste vedia. U mňa preto spokojnosť. 70/100 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Španělská veselohra sice není můj šálek kávy, ale vlkodlaci mě zviklali a hele ona to byla víc než povedená hororová taškařice. Hromada gagů i hlášek a herci s komediálním talentem mě dokázali rozesmívat a bavit takřka po celou stopáž. Hororová komedie bez digitálu a jinejch hajtek trků, která zaručeně potěší. 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DNES, PROSTŘEDNICTVÍM NAŠEHO PÁNA, BUDE KLETBA, KTERÁ VESNICI TÍŽÍ JIŽ STO LET, KONEČNĚ SKONČENA....“ /// Pisálek Tomás se rozhodl hledat inspiraci v minulosti. Návrat ke kořenům, do vesnice, kde se evoluce nijak neprojevila…. Vodlechčenej filmeček ve kterým nejde o efektní efekty, ale snaží se vyloudit úsměv a snad i trochu strachu. A na to, že se vlastně jedná vo píčovinu, je to i solidní filmařina (serte na to, že vlkodlaci přišli z nějaký starý Planety opic). Potěší slušný vtipný 2-3 momenty, 2 lekačky, tak nějak celkově pobaví, ale KATARZE se nekoná. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu zjistit, co mě Estevez o Camino de Santiago zatajil. 2.) Kámoš ujíždí na ovečkách (má obrázky, sošky, výšivky …buď v klidu, kdo z nás to někdy…) . 3.) Thx za titule ,,toprharley“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vlkodlaci patří mezi moje nejoblíbenější odnož hororu. Ale do tohohle jsem vůbec nechtěl. Byl jsem unaven a znechucen hororvýma filmama ze Španělska co nám psolední dobou servírují(werewolf in Amazonia). Ale když jsem se rozhodl že do toho jdu tak jsem byl nakonec mile překvapen. V jeden den jsem zkoukl John dies at the end a tohle a oba filmy mě dost bavily. Tohle je sice takový pomalejší ale díky parádním hláškám a výborným hercům jsem se ani minutu nenudil. Krvavý to sice moc není ale má to sem tam atmosféru a celkově se mi příběh s kletbou líbil. Byl krásně naivní a tupý. Stylizace je parádní a režisér má rozhodně talent. Překvapení. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno