Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúspěšný spisovatel se vrací do vesnice v Galicii, ve které vyrostl. Má zde převzít cenu, ovšem brzy přijde na to, že skutečný důvod, proč ho pozvali je, že má skoncovat se starou kletbou, jež sužuje obec posledních sto let. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

I zpracováním béčkovou podívanou dokáží Španělé udělat kurefsky zábavnou. Stačí jim k tomu jejich premisa, kterou jsou charismatičtí tlamoidní herci s velkým H a vtipné dialogy. Příběh je průměrný, masky jsou podprůměrné, ale mně to nevadí, protože v momentech, jako je například scéna s malíčkama, jsem se málem pochcal smíchem. Na prvotřídní H-K by se na tomto filmu muselo ještě hodně zapracovat, ale i tak jsem se bavil nadprůměrně...a hlavně....jsem se LOL. 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vlkodlaci patří mezi moje nejoblíbenější odnož hororu. Ale do tohohle jsem vůbec nechtěl. Byl jsem unaven a znechucen hororvýma filmama ze Španělska co nám psolední dobou servírují(werewolf in Amazonia). Ale když jsem se rozhodl že do toho jdu tak jsem byl nakonec mile překvapen. V jeden den jsem zkoukl John dies at the end a tohle a oba filmy mě dost bavily. Tohle je sice takový pomalejší ale díky parádním hláškám a výborným hercům jsem se ani minutu nenudil. Krvavý to sice moc není ale má to sem tam atmosféru a celkově se mi příběh s kletbou líbil. Byl krásně naivní a tupý. Stylizace je parádní a režisér má rozhodně talent. Překvapení. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský film „Hra vlkodlaků“ vás rozhodně neurazí. Je to dobře zvládnutá komedie, která nemá moc originální děj, ale v tomhle případě to vůbec nevadí, protože jde primárně o to, abyste se bavili. A myslím, že při sledování filmu se bavit budete. Možná se nebudete popadat za břicho, jak je to zábavné, ale je to takové příjemně plynoucí s tím, že dostanete to, co čekáte a možná ještě něco navíc. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Wayansovic negrů umí iberští cigoši spáchat taškařici, u níž jeden nemusí zbrázděný ruměncem odvracet zrak od televize, protože je mu trapně za všechny ty fekálně imbecilní tumory střihnuté puncem čiré debility! Po tomhle opravdu není nutno utírat obrazovku od hoven a slibovat veškeré té elektronice, že už jí to nikdy neuděláte a ať, proboha, ještě chvíli hraje. Jedná se o vskutku vkusný, veselý, kulturní zážitek neobsahující jediný prd, detailní rozbor výkalů či zvracení do potravin a na ostatní figuranty, u čehož se stavební přidavači a posluchači prvního stupně základní školy tolik plácají do kolen a kvičí upřímným, mentálně zaostalým smíchem. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

U všech chlupatých na měsíc vyjících stvoření tohle nemělo chybu !! Hlavní hrdina je největší zbabělec v historii vlkodlačích hororů a jeho dva kámoši tomu nasazují korunu. Nejvíce mě dostala scéna s poldama to opravdu bylo bezkonkurenční a pouštěl jsem si jí několikrát. Babička hlavního hrdiny pobrala víc odvahy než naše trojice dohromady a ten pes byl snad kouzelnej. Scéna s prstama rovněž bezchybná. Kvalitní porce chlupaté zábavy a super překvapení. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama