Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (210)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Expanze na americký trh nevyšla podle Sixova očekávání. Mňam, mňam, dobrou chuť, pokud právě zvracíte svoje střeva. Proklikal jsem, cílený zhnusení na efekt, výplně nudy. Přetaktizovaný sebeparodický herectví Dietera Lasera neni už až ni k smíchu, ale prostě trapný. Žánrově nefunkční paskvil prefabrikující neinvečně původní nápad. Pokud jsou v hranym filmu nejlepší scény s pornoherečkou, jedná se o průjem. ()

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který ani herecké velikánství Bree Olson z hororové žumpy nevytáhne. Tohle je tak špatné, že to ani není v žánru.. výjimečně špatný film poznamenaný psychicky poznamenaným režisérem. Třetí díl nechutný, kde ani ta lidská stonožka není pořádně vidět.. čili zde není jediný důvod proč film vidět. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Když první film čerpal z originality bylo to celkem zajímavý, druhý ujížděl na perverznosti a ten třetí si z toho evidentně dělá prdel! Protože, tady se sešli všichni, jak herci, tak rejža a pořádně si zaobcovali s vězni v jedné veliké stonožce, kde i svůj úd dal do placu Eric Roberts. Tome Tome, to si to dopracoval a to jsem věřil, že trojka mě rozseká ze všech nejvíc! Final Sequence se tedy nekoná, škoda... 30% ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že Six je sračkař, tak zakončení nemuselo být až tak špatné, kdyby všechny scény nebyly tááááák natahované a nudné. Bohužel Six nezná míru a tak je třetí stonožka spíš úmorná než cokoliv jiného. Nechutné scény Six ale pořád točit umí, jen je jich tu želbohu minimum a zbytek filmu se buďto řve nebo brutálně přehrává/pitvoří. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Óda na vrieskajúceho Lasera. Tretí diel je presne taký ako som ho čakal. Over the top, no definitívne skôr komický než vážny, rochniaci sa v politicky nekorektných džoukoch a groteskne karikatúrnych postavách (Že L.R.Harvey je najnormálnejšia postava vo filme je skvelý vtip). Síce časom trochu nudiaci a opakujúci sa no tá sebareflexia, tá Sixova schopnosť robiť si prdel sám zo seba, tá robí tretiu stonožku síce nie nezabudnuteľnou, no prinajmenšom sympatickou určite. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Na rozdiel od minulých dvoch dielov si vo filme zahral aj sám režisér Tom Six. (ShortyIC)

Reklama

Reklama