Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (210)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak ti nevim Karle, ale ja som sa bavil kralovsky. Predstavte si film natolko zly, ze je az dobry. Od zaciatku do konca som sa skeril na televizor ako pedofil na kocik. Ono tento film treba brat proste inak. Tom Six je uchylny pracurak, ale ja som mu to tentoraz bezvyhradne bastil. Hlavna postava riaditela vaznice je dokonala. Je to skratka taky neskutocne flegmaticky sympatak, ktory sa len snazi ocistit spolocnost od odpadu a dari sa mu to. Hlasky su neskutocne a nebyt toho obcasneho tlacenia na pilu, tak nevaham a palim plny. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Tohle byla parodie na předchozí dva díly. Jedině v takové parodii si guvernéra může zahrát takové béčko jako Eric Roberts. Nápad lidské stonožky byl použit jako trest na vězně a nepatrně rozšířen. Nápad je to tak zvrácený, že i Robertsovi je z toho špatně. Ale musím uznat, že má něco do sebe, protože pro některé lidi je uvěznění spíše hotel než trest. Kam se na to hrabe vězení Černý delfín? Je milé, že se dvě největší zrůdy z předchozích dvou filmů potkaly ve společném snímku, ačkoliv Harvey má normální a vcelku uvěřitelnou roli. Laser vyměnil inteligenci za zvrácený sexappeal. Ale myšlenka založená na tom, že byly dva předchozí filmy použity jako instruktáž pro sestavení vězeňské stonožky za asistence jejich režiséra, je opravdu brilantní. A stonožka doživotně odsouzených? Nechte se překvapit. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Když první film čerpal z originality bylo to celkem zajímavý, druhý ujížděl na perverznosti a ten třetí si z toho evidentně dělá prdel! Protože, tady se sešli všichni, jak herci, tak rejža a pořádně si zaobcovali s vězni v jedné veliké stonožce, kde i svůj úd dal do placu Eric Roberts. Tome Tome, to si to dopracoval a to jsem věřil, že trojka mě rozseká ze všech nejvíc! Final Sequence se tedy nekoná, škoda... 30% ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tuto velice těžko sehnatelnou ultranovinku z roku 2015 sa mi vďaka Interpolu podarilo sehnat a skumáčit. Co týmto trapáckym uzáverom 3lógie vymačká akúrátní sledovatelnost, je Dieter Laser. Pred jeho maskou se schová Hellraiser i Pumpkindick. Chce to odvahu vyprdit tuhle komickou odvážnost, kým prvotní duo fungovalo na komunitně kultovním statusu.Přebytečný zásah do prisoner areálu 3logii uškodil. Ale prípadným DVD / BLU-R 3 logist neopovrhnem. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fuck you Tom on six times! Nejzbytečnější pokračování ? Definitivně! První díl byl výborný horor obsahující snad všechny prvky od napětí, atmosféru, zvrácenost po nápad, druhý díl se přesunul do undergroundového a samoúčelného stylu, ale pořád velmi solidní, ale třetí díl je absolutní filmové dno a ostuda veškeré filmové kinematografie. Dieter Laser zřejmě zapomněl, že není v ochotnickém divadle, ale v céčkovém hororu a tak předvádí nejtrapnější teatrální herecký výkon v historii. Uřvaný, ufňukaný sociopat s nevtipnými obscénními poznámky, který celý film řve tak moc, že bez dvojité dávky brufenu, se nedá téměř vystát, do toho si představte jeho nesympatický xicht a budete si přát, ať se už do konce svého života neobjeví na žádném filmovém plátně. ( Nikomu jsem nepřál rakovinu či Aids jak jemu). Jeho skřetí parťák je tišší zlo, ale uchylná tlama opět neskutečná. Druhým mínusem také je, že na stonožku příjde řada až posledních 20 minut před koncem a z operace vidíme pouze jedno zašívání ( To známe z jedničky, díky). Do té doby je "film" trapná, banální, nudná, chabě natočená a hloupá satira. 1* za detaílní kastraci a sexy sekretářku, jinak ostuda jak svině. 20% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Tom Six na Twitteru před produkcí filmu uvedl, že tentokrát je jeho přáním udělat lidskou stonožku z 500 lidí. (KajusaK)
  • Film bol zakázaný v Nemecku, Írsku, Malajzii a vo Filipínach. (Ffcvc)

Reklama

Reklama