Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (210)

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Pre začiatok som vedela do čoho asi idem o to väčšie bolo moje ani nie tak zdesenie lež skôr nemilé prekvapenie,že po ľudskej stonožke nebolo skoro celú tú dlhú dobu ani chýru ani slichu,až sa objaví niekde skoro v samotnom závere a v daleko prijateľnejšej forme než bolo z predchádzajúcich dielov známe.Sú veci,ktoré si za peniaze nekúpite a potom sú veci,ktoré jakživ nemali uzrieť svetlo sveta.Jednou z tých vecí je toto nechutné,odponé a zvrátené divadlo,ktoré nie je určené pre ľudí zo slabším nervovým systémom-jedným slovom hnus (!) ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Expanze na americký trh nevyšla podle Sixova očekávání. Mňam, mňam, dobrou chuť, pokud právě zvracíte svoje střeva. Proklikal jsem, cílený zhnusení na efekt, výplně nudy. Přetaktizovaný sebeparodický herectví Dietera Lasera neni už až ni k smíchu, ale prostě trapný. Žánrově nefunkční paskvil prefabrikující neinvečně původní nápad. Pokud jsou v hranym filmu nejlepší scény s pornoherečkou, jedná se o průjem. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Když první film čerpal z originality bylo to celkem zajímavý, druhý ujížděl na perverznosti a ten třetí si z toho evidentně dělá prdel! Protože, tady se sešli všichni, jak herci, tak rejža a pořádně si zaobcovali s vězni v jedné veliké stonožce, kde i svůj úd dal do placu Eric Roberts. Tome Tome, to si to dopracoval a to jsem věřil, že trojka mě rozseká ze všech nejvíc! Final Sequence se tedy nekoná, škoda... 30% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Co s hororem, který není strašidelný? Co s exploitation, které není znepokojivé? Co s komedií, která není vtipná? Co se satirou, která není trefná? Jednoduchá odpověď - nedívat se. Když už nic jiného, musí se sérii Human Centipede uznat, že každý díl je jiný. Final Sequence to vzal sebeparodicky a satiricky. Six bohužel (bohužel pro mě) jede na jiné vlně humoru než já, takže zdejší humory v čele s přeafektovanou hereckou kreací Dietara Lasera na mě působily spíš neuvěřitelně trapně (opravdu, u některých jeho řvavých výstupů jsem se za tvůrce až styděl), a na trefnou, ne-banální a ne-povrchní satiru politicko-společenských poměrů v USA patrně nemá dostatečnou intelektuální kapacitu. Nebo ji alespoň v tomto filmu neprojevil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Znovu začlenění Lasera a Harveyho do třetího filmu v naprosto jiných rolích a přítomnost samotného Sixe v roli sebe sama jen vede k tomu, že se film stává parodií, záměrnou, ale jednoduše není vtipný, není zábavný. Dokáže šokovat. Na to je Six dobrý a má zde scény, které se vám opět dovedou vrýt do paměti. A překvapivě se nejedná o scény se stonožkou. Přesto si nemohu pomoct, tohle už opravdu nevyšlo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Jedná se o nejdelší díl trilogie The Human Centipede. (LUKICKK)
  • Ve scéně, kde jsou vězni nuceni sledovat první dva filmy, vykřikují skutečné recenze na první a druhý film. (LUKICKK)
  • Na rozdiel od minulých dvoch dielov si vo filme zahral aj sám režisér Tom Six. (ShortyIC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno