Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo tak slibně, po vcelku dobré jedničce, která měla jakž takž ještě dobrou atmosféru i jako sci-fi se zde dostaneme do kosmické lodi, tam jsem ze začátku koukal s otevřenou hubou a říkal si, že toto bude nejlepší sci-fi od Vetřelců, ale pak se děj začal odvíjet jiným směrem ve Vietnamu,, kde si to nakonec se svým bojovým uměním rozdají s emzáky. Jako bych sledoval dva filmy. Přesto se na film stále dobře kouká když vypustíme z hlavy, jaká je to blbost. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Béčko jak sviň a na první díl to vůbec nemá. Jenže jak se přesunem do Asie a přijdou kluci z Raidu, tak to nabere soldní točky a přiznám se, že poslední půlhodinku jsem si pěkně vychutnal. Nepamatuju si, a jestli vůbec někdy, jsem viděl takovou rubanicu s Alienama pěkně na tělo a na pěstičky! Totální porce zábavy a námrd jak šlak. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale mal som k dispozícii túto časť, tak, že na ňu mrknem. Príbeh ma vobec nebavil, asi hlavne preto, že bolo v ňom veľa hluchých miest a niektoré sceny, tu boli, len aby to vyzeralo čo naj akčnejšie, ale či to tak bolo, nech si zhodnotí každý sám, no podla mna , bolo to len tak na oko. Film ma aj sľubne momenty, hlavne keď sa ocitneme v Indonézii a na pomoc prídu ich veľké esa a teda vo finále sa krásne ukázali, to bolo komfortné. Kvôli boju muža proti obludám z vesmíru, to vytiahol film na 3*. Masky boli niekedy dosť pôsobivé, ale vadilo mi, že sa film tváril strasne megalomansky, keby sa z toho trocha ubralo, myslím si, že film by bol oveľa strávitelnejši a hádam ani ten hlupucký príbeh by tak nevadil. Rozhodne pôjdem i do jednotky, hádam ma v niečom i prekvapí. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarilo útoku uniknúť, a spolu s malou skupinkou ďalších, ktorí sa útokom vyhli, sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. - Vela som od toho nečakal, ale nakoniec z toho je celkom zaujímavý mix žánrov, na ktorý sa mi dobre pozeralo. Síce je tu všetko, čo sa v tomto type hororov vždy nachádza, a tvorcovia sa o nejaké inovácie vôbec nesnažili, ale má to zaujímavé postavy. Frank Grillo je podla mňa pre takéto úlohy silného lídra ako stvorený a v hororovom žánri to je v mojich očiach jeden z najsilnejších mužských hercov posledných rokov. Spomenúť musím ešte aj vynikajúce choreografie súbojov, pretože sa na nich pozeralo parádne a vyzerali v rámci možností aspoň trochu realisticky. Najviac zo všetkého ma ale rozhodne bavil záverečný blooper reel a hlášku 'You're the stupidest fuckin' monster I've ever seen in my life' si budem pamätať ešte dlho. + herec z Mother's Day, The Purge: Anarchy, Demonic a The Purge: Election Year + herečka z The Hallow + herec z Yakuza Apocalypse + herečka z The Offering + herečka z The Purge: Election Year a Get Out ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Beyond Skyline má scénář jako by ho napsal třináctiletý nerdovský truhlík. Truhlík, přesvědčený o vlastní úžasnosti a beze špetky soudnosti. Scénář plný truhlíkovských mouder. Scénář, kde vždy, když se ve filmu něco stane, nějaká postava popíše co se děje, kdyby to divák náhodou nepochopil. Scénář podle kterého vznikl film tak impozantně stupidní, trapný, a nudný, až běda. Celý tohle veledílo spíš připomíná nějakou cosplayerskou fan-fikci, přeplácaný splněný sen uhrovitého hošíka, plný plastových kostýmů a špatných počítačových efektů. Všechno působí strašně lacině a videoherně, přitom se celý film odehrávají věci, jako ve finále Avengers. Smutný je, že se film bere strašně vážně, chybí jakýkoliv nadhled, o soudnosti nemluvě. Grillo ani Uwais nemají co hrát, a tak je Grillo odsouzený pronášet truhlíkovská životní moudra, a Iko cedí skrz zuby úžasně cool hlášky jako "Fucking Aliens", nebo pro změnu "Fucking Americans". A berserkovský křik Bojany Novakovic při střelbě stojí taky za to. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama