Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čo sa mi na filme páčilo? Veľmi rýchly nástup hlavného deja a niekoľko pekných akčných scén v boji s mozgo-žrútmi. Pravdepodobne by celý film bol lepší, ak by sa človek bol schopný do deja filmu sám importovať ako jedna z postáv, ktorá sa bojí o svoj mozog. Ale aj tak je rovnako dobrý, ako prvý diel tohto sci-fi (Skyline). Celkom sa mi páčil dizajn mimozemšťanov, hoci často vykrádal iné lepšie sci-fi z minulosti. Medzitým sa nám dostane dostatok prime záberov trhania mozgu z hláv, detí z materníc, miech z chrbtice, údov z tela či vytrhávania čriev do okolia. Komu nevadí gore a absencia nejakého hlbšieho zmyslu toho filmu, ten bude vo svojom živle. A k tomu film celkom dobre vyzerá vizuálne, takže ak priehrštie CGI krvi a mozgovomiechového moku lietajúceho vzduchom je to, po čom túžite, budete určite nadšení. Aj ja som sa na to vlastne pôvodne tešil. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o pokračování filmu Skyline z roku 2010. Mimozemšťané - emzáci pasou po lidském mozku, který vtipně používají. Napadnou samozřejmě Los Angeles. Zápletka by vystačila sotva na večerníček - hlavními postavami jsou Mark a Trent, otec a syn. Syn zmizí a otec ho jde hledat a zachránit. Zachraňuje i další postavy a objeví se několik modelek (Bojana Novakovic v roli Audrey). Ve filmu chybí humor a po chvíli mu dochází dech. Ocení ho asi fanoušci počítačových vesmírných bitek, ostatní asi nechá "venku" . Film je zajímavý tím, že se můžete bez studu oddat chlípné béčkové zábavě. Škoda- film měl velký potenciál rozvést chytré myšlenky. Měl b se spíše jmenovat Beyond good. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Losangeleský policista Mark (Frank Grillo) si na plicejním oddělení vyzvedne svého syna Trenta a poté podzemkou odjíždí domů, ale jejich cestu přeruší právě probíhající mimozemská invaze. Mark, Trent, Audrey (Bojana Novakovic) a Sarge (Antonio Fargas) se snaží dostat do bezpečí, ale končí za svitu modrého světla ve vesmírném korábu, který se nedlouho předtím snažila zlikvidovat americká armáda. Mark se probouzí jako první a snaží se lokalizovat ostatní, ale svojí vinnou končí oddělen od ostatních. Mark při procházení lodí narazí na mimozemšťana s červenýma očima, který ho dovede k téměř rodící ženě. Elaine mu vysvětlí jak to bylo s ní a Jarrodem. Mark se zaváže narozenou holčičku ochránit a dostat z lodi, ale vše se trochu zkomplikuje. O osudu celého lidstva se rozhodne v prastarém chrámovém komplexu v džungli... Toto pokračování, které se odehrává souběžně s dějem prvního filmu v mnohém dost překvapilo, protože nabízí ucházející příběh, kvalitní triky a masky mimozemských návštěvníků. Soubojů jsem čekal více, ale jinak se jedná o velmi povedenou záležitost. Frank Grillo a Iko Uwais (Sua) mají jeden souboj, ale ten je přerušen a o vítězi proto není rozhodnuto. Yayan Ruhian se předvede v akci s mačetou při boji s emzáky. Na závěr ještě několik informací z filmových titulků. Akční choreograf byl Iko Uwais. Kredit bojový choreograf sdílí Iko Uwais, Yayan Ruhian a Very Tri Yulisman. HODNOCENÍ 70% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Prečo všetci nadávajú na tento film, veď každý musí vedieť, že keď nemáš veľký rozpočet nemôžeš to tak vizuálne napáliť . Mne sa veľmi páčil jasné, že to je pritiahnuté za vlasy,ale vôbec to nevadí.A dať do filmu hercov z Prepadovky je výborný nápad.Iko Uwais skvelý v bojovom umení. Keď sa bijú na konci s nožmi s mimozemšťanmi je to choreograficky skvelé. 6/10 ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Béčko jak sviň a na první díl to vůbec nemá. Jenže jak se přesunem do Asie a přijdou kluci z Raidu, tak to nabere soldní točky a přiznám se, že poslední půlhodinku jsem si pěkně vychutnal. Nepamatuju si, a jestli vůbec někdy, jsem viděl takovou rubanicu s Alienama pěkně na tělo a na pěstičky! Totální porce zábavy a námrd jak šlak. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama