Reklama

Reklama

Captain America: Návrat prvního Avengera

  • USA Captain America: The Winter Soldier (více)
Trailer 2
USA, 2014, 136 min

Předloha:

Joe Simon (kniha), Jack Kirby (kniha), Ed Brubaker (komiks) (více)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Emily VanCamp, Robert Redford (více)
(další profese)

Po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Když ale dojde k útoku na jeho kolegu z organizace S.H.I.E.L.D., zaplétá se do pavučiny intrik, které ohrožují celý svět. Společně s Black Widow se Captain America pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky, kteří byli posláni, aby ho umlčeli. Když dojde k odhalení skutečné šíře zákeřného plánu, povolávají Captain America s Black Widow na pomoc svého spojence Falcona. Přesto se brzy ocitají tváří v tvář nečekanému a zdatnému nepříteli – Winter Soldierovi. (Falcon)

(více)

Diskuze

Dyas

Dyas (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Super :) Natalie Portman by přeci jen neměla v Thorovi chybět, pokud navíc bude Ragnarok :))

Jestli se dočkáme Iron Mana 4 s Downeym a Gwyneth, tak se zblázním :D Bylo by to asi fajn zakončení Iron Mana po Avengers 3.

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Nemam rad Pepper a kdyztak Paltrow rekla o AAoU I wont be playing that shit anymore. :D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ano Emily, jejíž příjmení zní jak z nějakého starodávného upírského rodu :) Ale hlavně si mě dostala i v tak krátkém prostoru, jaký měla. A vzhled je jen jedna část toho proč. A ta hláška sice nebyla tak dobrá jako některé další, ale jo, uchechtl jsem se :D

na příspěvěk reagoval Dyas, Camulator

Dyas

Dyas (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Sharon je agentka 13/sousedka že? :D :D

 

SPOILER Se mi líbilo, když ta agentka odcházela od Pierce, pozdravila Capa "Kapitáne" a on na ní "Sousedko" :D :D SPOILER

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Dyas

Natalie Portman bude určitě ještě v Thorovi 3 a Gwyneth Paltrow nedávno tvrdila, že je otevřená možnosti Iron Mana 4

na příspěvěk reagoval Dyas

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

dragon94

To ale není pravda - Marvel měl to datum rezervovaný už kolik měsíců, jen se nevědělo co za film tam daj. Takže se přisral Batman vs. Superman

Dyas

Dyas (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Peggy byla fajn :) Tu bych klidně rád viděl v dalších dílech. Bohužel jí to její stáří nedovolí :/ Ta její romantická část s Capem mě dojala asi nejvíc ze všech Avengerů.

Co se Pepper a Jane týče, já si myslím, že v příštích dílech se jen zmíní o jejich bezpečí. Např. Jane bude někde na Aljašce s partou vědců a Pepper v nějaké budově patřící Starkovi. Takhle to udělali v Avengers a docela to fungovalo. Víc toho nečekám, ale jednu z nich usmrtit by asi nebylo na škodu. 

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Dyas

no Pepper jsem měl do IM3 rád, filmovou Jane nikdy. Možná by mohly natočit Marvel kraťas, kde by je obě zabili teroristi najatí Mandarinem. A byl by klid. Zase totiž nechci, aby je odbyly jenom nějakým... popravdě netuším, jak by to udělali.

A Peggy Carter, na tu nezapomínat :)

na příspěvěk reagoval Dyas

Dyas

Dyas (hodnocení, recenze)

Vždyť to cameo v Thorovi se nepočítá. Tam se přeci domluvili. Já bych rád, aby byl ve třetím Capovi i Hawkeye :) Takový Legolas s Capovým štítem by tvořili skvělou dvojku :) 

Jinak s Natalie Portman a Gwyneth Paltrow se nepočítá, což je trochu škoda. Aspoň si myslím, že jim skončila smlouva. Já to ženské obsazení a s ním spojené smlouvy nijak moc nesleduji. Jediná, která by mě kromě Scarlett zajímala, je Cobie Smulders z HIMYM. Neví někdo, v kolika filmech se ještě asi objeví? :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

podle mě to DC se svojí týmovkou prostě uspěchalo.... spousta postav se tam ve filmu objeví vůbec poprvé a to bude podle mě dost matoucí, plus další novej Batman po tak kratky době... MARVEL to vymyslel skvěle

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

smlouvu na 6 filmů, cameo fakt nepočítám. Takže to ale vychází skvěle, v trojce by ta Civil War mohla být. Ačkoliv Civil War bych nejraději chtěl roztáhnutou přes celou jednu fázi :D

na příspěvěk reagoval dragon94, tomas.malo

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

dragon94

To vsak neznamena, ze nie su vysrati. :D A hoci sa mi Man of Steel pacil, Nolanova trilogia batmana takiez, tak jednoducho MARVEL to u mna vyhrava. :D DC mozem j*bat. :D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

rozhodně spoilery piš, osobně bych je nejraději psal alespoň do dvd premiéry, ne každý může jít na každý film do kina a zabloudit na diskuzi může každý třeba i náhodou :) Ale samozřejmě to je můj extrémní pohled, já takové pohledy mívám, ale ty 2 týdny až měsíc by byly asi fajn :D
spoiler spoileříčekA s tou výraznou změnou po Cap3 to tak úplně nesedí, Chris měl smlouvu na 6 filmů, ne? Tedy to vychází spíše na čtyřku. Což by mi sedělo více i s mnohých dalších důvodů, hlavně pak širšímu universu (v té době) :)

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Já myslím, že Spoiler by se měl takových 14 dní od premiéry psát...  Někteří lidi tu jsou třeba proto, aby zjistili jak se to některým lidem líbilo atd.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Spoiler netřeba dodávat, kdo film neviděl, nemá číst jeho diskuzi. Já je začínám nečíst tři týdny před premiérou a jsem celkem spokojený, že alespoň něco uvidím, aniž bych o tom vděl, ačkoli se o to třeba zajímám. Nevím proč to lidi přesto čtou a stěžjou si, já bych si to třeba omylem přečetl, i kdyby to bylo tučně označený.

na příspěvěk reagoval dragon94

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

keby náhodou nejaký ***SPOILER*** aby som sa zas celý večer nemusel hanbiť v kúte :-D Red Skulla si podľa mňa ušetria do CA3. Ak by mala byť pravda, že WS nahradí CA, tak v CA3 si CA a RS dajú epicky do držky a odoberú sa do večných komiksových lovíšť. A samozrejme, bola by to skvelá návnada pre divákov pred BvsS :-)

na příspěvěk reagoval Spiker01

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Camulator

spoiler pravda, asi to má taky něco do sebe, jenom já se na to jaksi nedokážu nedívat očima komiksového fanouška a taky někoho, kdo přečetl předlohu, takže tam ten pocit nedořešení téhle linie stále trochu je. Ale tohle vysvětlení a hlubší pohled na něho bych sebrat mohl :) Twist by to byl ale řádný a užil bych si ho i přesto, že jsem ho celý film čekal :)

Jinak, jeden z mála Marvel filmů, který se mi zamlouval i soundtrackem, samozřejmě, nebylo tam těch opravdu šíleně dobrých skladeb nějaká spousta, ale jinak to je hezky odvedené řemeslo. A třeba WS theme je úžasný. Až teď jsem si i všiml, že to skládal Henry Jackman, takže se už ani nedivím

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

SPOILER: A já jsem třeba rád a doufám, že Redford nebyl RS. Líbí se mi ta představa, že před Bogotou to byl takový ten idealistický diplomat, který věří v prosazení dobra vyjednáváním a poté, co zjistil, že by jeho dcera mohla být mrtvá si přehodil pohled na svět a zcyničtěl, té postavě to dodává určitou hloubku, rozměr, background story, než kdyby to byl prostě čistý záporák od začátku.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Shakers

souhlas, už se opravdu nevím dočkat těch proslavených paintballových epizod Community, ti bratři Russovi jsou mohutně talentovaní (ehm.. mohutně :D) 

Související novinky

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

04.08.2022

Chad Stahelski (John Wick, 2, 3) má – jak vidíte – plné ruce práce s řízením jedné velmi populární akční série, to ale neznamená, že se mu mezitím v Hollywoodu nehrnou další projekty. Zejména po… (více)

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

10.06.2022

Nejdůležitějším projektem Marvelu v příštích pár letech bude podle všeho reboot Fantastické čtyřky. Do třetice všeho dobrého to totiž chce mít Kevin Feige správně, a podle posledních drbů by se… (více)

Co všechno oznámil Marvel?

Co všechno oznámil Marvel?

21.07.2019

Tento víkend se nesl ve znamení sandiegského Comic-Conu, a byť to na filmovém poli vypadalo oproti minulým ročníkům dost chudě (snad s výjimkou trailerů k Top Gun: Maverick a To Kapitola 2), seriály… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Reklama

Reklama