Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Určitě něco, co bude bavit sledovat každého filmového fandu! Ať už s názory těchto tří(?) filmových znalců souhlasíte či ne, určitě se minimálně zasmějete, pokud vás tedy troška toho černějšího (místy i velice černého) humoru nerozhodí. Pokud chcete být up-to-date v rámci dění ve filmovém světě, rozhodně nezapomeňte každých 14(?) dní sledovat! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší českej pořad o novinkách ve filmovým světě. Hlad, Imf i Cival a nově i Rimy jsou super. A třeba jednou uvidíme i Karla PS: Karla pravděpodobně mluvit nikdy neuvidíme :/ edit (nakonec ano) já vím, že je to sranda, ale jeho nadšení pro filmy bych si taky občas rád poslechl, určitě je naprosto odlišné od ostatních...90% ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

v současnosti nejlepší pořad o filmu a naštěstí není na rozdíl od pokusů z televize jen reklamou českých filmů, ovšem pořád to rozhodně není nejlepší, například rozhlasové Odvážné palce nezměrně vládnou mocnou silou, ale změnit k lepšímu by stačilo málo. A udělejte jednou nějaký speciál. PS: Kurva chlapi, když už máte na stránkách dost drze napsáno "Největší filmový magazín" tak by bylo záhodno recenzovat většinu filmů, které jdou do kina a ne jen pár největších spektáků a filmů od Magnuska a Trošky. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Komentáře a hodnocení vycházejí z několik let starých pocitů a nálad. Nikdo soudný a normálně uvažující by tomu nedal víc jak jednu hvězdu kdyby to sledoval dnes. Narazil jsem na to náhodou na YT a viděl jsem díly 99, 100, 101 a 102 z nichž 102 díl jsem nedokoukal do konce protože ta otřesná arogantní opice (cival) se opravdu nedá poslouchat. Pokaždé co mluví je to hrůza. Nevadí mi jakýsi navážející se humor do kamarádů, ale to co předvedla tahle opice hrající si na redaktora "největšího filmového magazínu" bylo něco tak hrozného že je mi záhadou jak se tihle lidé mohou spolu kamarádit a být nějací přátelé. Hodnocení filmů je jen vedlejší linka urážek a posmívání se jeden druhému - po 3 slovech hurvínka (identifikován jako "imf") byl okamžitě přerušen opicí která mu řekla ať už zase drží hubu že moc mluví a co se týká dalšího sedícího ("rimsy", nebo tak nějak) bylo mu několikrát dost rázně řečeno že je tam k hovnu protože nic neříká (ani se mu nedivím že mlčí). Filmy se hodnotí jen proto že je natočil ten a ten režisér a že tam hraje ten a ten herec. Jakákoliv jiná hodnotící kritéria jsou okamžitě odstavena jinam a jen co se kdokoliv pokusí film nějak vyzdvihnout v něčem jiném než kvůli režisérovi nebo herci, jsou okamžitě přerušeni opicí (pořád tím myslím civala) která jim neustále skáče do řeči. Pokusy o humor jsem okamžitě přetáčel a jakákoliv snaha o humor ze strany opice (civala) vyznívá trapně. Moje hodnocení je 1 hvězda za pár informací které jsem přece jen ocenil. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama